Skip to main content

EXCLUSIV. Mutare la vârful Digi 24. Directorul postului, adus din Pro TV, a trecut pe o altă poziţie după patru luni. “A fost o decizie de comun acord”

 
EXCLUSIV. Mutare la vârful Digi 24. Directorul postului, adus din Pro TV, a trecut pe o altă poziţie după patru luni. “A fost o decizie de comun acord”

EXCLUSIV. Mutare la vârful staţiei de ştiri Digi 24. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, directorul Digi 24, Robert Găinescu, venit de la Pro TV, a trecut pe o altă poziţie, după patru luni la televiziunea din grupul RCS.

Publicitate

Ce va face în continuare la postul TV?

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Digi 24 au confirmat schimbarea din postul TV.

Din luna februarie, Robert Găinescu va prelua, în calitate de producător TV, coordonarea unor proiecte speciale pentru postul Digi 24.

Ce spune Robert Găinescu despre această schimbare?

Robert Găinescu, într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro:

"După o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, m-am alăturat anul trecut echipei de coordonare a Digi 24. A fost o provocare, dar şi un prilej să colaborez cu oameni valoroşi, cu jurnalişti foarte bine pregătiţi, în cadrul unui proiect ambiţios.

La finalul acestei luni, de comun acord cu colegii din echipa de coordonare a televiziunii şi cu conducerea grupului Digi RCS & RDS, am ales să mă dedic exclusiv profesiei de producător TV şi, în perioada următoare voi coordona o serie de proiecte ale jurnaliştilor de la Digi 24.

Contez în continuare pe sprijinul profesioniştilor din Digi 24 pentru proiectele viitoare."

Robert Găinescu a venit la Digi 24 în septembrie anul trecut, pe poziţia de Director Digi 24 (care nu exista până atunci).

Ca director Digi 24, Găinescu era într-o nouă structură de coordonare a canalului, alături de Anca Mireanu (fondatoarea site-ului PS News), Cosmin Prelipceanu (realizatorul Jurnalului de seară şi fost şef al redacţiei Digi 24) şi de Mihai Dinei (membru în coniliul de administraţie al RCS).

Găinescu venea la Digi 24 de la Pro TV, unde a fost timp de 16 ani unul dintre producătorii principalei ediţii a Ştirilor Pro TV, cea de la ora 19.00.

Citeşte şi: Schimbări majore la Digi. Director nou, de la Pro TV. Prelipceanu rămâne în structură. Unul dintre fondatorii PS News, în conducerea postului

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Santos Dumont Santos Dumont
    Adriane, nu m-am adresat tie.
  • Adrian Croatu Adrian Croatu
    Santos, ai dreptate! EXACT asta am vrut sa spun si eu. Numai cei din pro stiu cum se lucra la pro. Era patent, nene! Sanscrita veche, adevarata televiziune. Restul - *** in maiouri cu gaurele. Eu intrebam de ce au dat-o toti in bara cand au plecat de la PRO? Le-a oprit meseria la poarta? Sau erau doar niste *** aroganti intorsi cu cheia de Domnul Adrian? Pe asta al vostru l-au mancat doua rebuturi ca ionita si prelipceanu? Pai aia doi nu sunt in stare sa isi manance nici ***. L-a mancat meseria, Santinio. Meseria lui, ca si a altora, ca si a ta, e PRO. Nu televiziune, nu media, nu HR, nu management. Trei povesti cu sarbu la foisor, niste legende din anii de glorie si cam atat. Sunteti niste forduri escort din '95. Lustruite de cate un melancolic scapatat. Cum ar fi Bendei, Dinei si altii ca ei. PS Scrii prost, desclesteaza-ti falcile. Si nu mai sta o ora la un intro, ca incepe jurnalul.
  • Pandurescu Pandurescu
    Omul a fost lucrat. Era o chestiune de timp pana CP si RI il bagau la si altele.Ca doar nu riscau ei sa isi piarda scaunelul. Dupa faza cu primele au zis in redactie ca nou venitul a primit bani prea multi si de asta nu mai primesc angajatii prima.
    Greseala mare acel mail cu "scuze, nu am fost consultat". Ca la protv e ceva firesc, e una, dar la rcs rds nu se misca in front, nu te dezici de tovarasu'. Iar cei care stiau asta au profitat sa i-o traga. La cat de repede a fost matrasit spune multe despre aceasta asa zisa televiziune care nu trece de 1 punct de rating dupa atatia ani si atatia bani bagati.
    Cat despre oamenii din Pro, stimate Johny 2, digi e plin de protevisti, unii veniti de la inceput.
  • Santos Dumont Santos Dumont
    Cateodata am senzatia ca Pagina de media e o balta in care se aduna toti frustratii si colcaie acolo in comentariile lor total deplasate si nefondate, ragaind in fotolii soioase, cu maieu cu gaurele si berea pe burtica. Ca acest Adrian care debiteaza ***, habar n-are cum functiona Pro, cu atat mai putin CME, care sunt conditiile de la digi si asa mai departe, practic nicio litera aruncata in comfortabila lui anonimitate nu are absolut nicio tangenta cu realitatea. Dar il postam, ca e libertate si mai adauga un click la page impression, nu-i asa, moderatori? Lasam gloata sa calomnieze, sa tarasca oameni decenti prin noroi, e perfect ok la voi, da? Felicitari, sunteti buni rau.
  • Adrian Croatu Adrian Croatu
    Super! Alta glorie PRO arata ce poate in piata! Asta sunt baitii care se dadeau geniali din turnul lui Sarbu cand executau formatele CME pe bugete de milioane? Nu avem o statistica la indemana cu cati au dat-o in bara la plecarea din Pache? Sau sunt oamenii slabi la digi si nu poate sa se puna roby in valoare? Sau nu stie sa faca nimic daca nu e la protv? Sa se uite la doina cum da menegement la TVR.
  • John 2 John 2
    e clar, l-au laut ca era bun si au descoperit ca totusi e prea bun pt ei...
  • John John
    L-au lucrat baietii!

Trimite un comentariu

sus