Skip to main content

CNA recomandă posturilor să preia campania pro imunizare antigripală

 
CNA recomandă posturilor să preia campania pro imunizare antigripală

Consiliul Naţional al Audiovizualului a dat în şedinţa de marţi, 22 ianuarie, o recomandare care se adresează posturilor de radio şi televiziune.

Publicitate

Propunerea are ca subiect mesajul de interes public privind importanţa imunizării antigripale, dezvoltat de Asociaţia Pro Imunizare. Consiliul recomandă posturilor să difuzeze spotul pentru o perioadă de două luni şi cel puţin o dată în prime-time.

Recomandarea vine după ce un virus gripal a provocat moartea a 29 de oameni la nivel de ţară.

În continuare, textul recomandării CNA:

Consiliul Naţional al Audiovizualului recomandă radiodifuzorilor să sprijine difuzarea spoturilor radio – TV referitoare la anunţul de interes public privind importanţa imunizării antigripale, dezvoltat de Asociaţia Pro Imunizare, pentru o perioadă de două luni. De asemenea, Consiliul recomandă ca anunţul de interes public privind importanţa imunizării antigripale să fie difuzat cel puţin o dată în prime-time.

Precizăm că, potrivit art. 6 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare, decizia editorială de difuzare aparţine exclusiv radiodifuzorului.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Digi Becali Digi Becali
    CNA recomanda posturilor tv sa preaia campania PSD pentru amnistie si legile justitiei. Bine ca se ingrijoraza de sanatatea noastra, dar isi bate joc de noi pe fata, tolerand in mod repetat derapajele de la Antene si Romania tv. Le mai aplica din cand in cand cate o amenda de 5000 ron de ochii lumii, si cainii latra ursul merge. Tare m-as bucura intr-o zi sa vad dubele de la DNA in fata sediului lor. Mi-ar placea sa raspunda penal intr-o buna zi, membrii CNA care au salarii de ministrii si sorici gros de porc batran.

Trimite un comentariu

sus