Skip to main content

FOTO. Echipa „Faimoșilor”, din sezonul trei de Exatlon, e întreagă. Cine sunt cele opt nume noi: Cântăreața AMI, printre concurenți

 
FOTO. Echipa „Faimoșilor”, din sezonul trei de Exatlon, e întreagă. Cine sunt cele opt nume noi: Cântăreața AMI, printre concurenți

Kanal D a anunțat încă opt nume noi în echipa Faimoșilor din cel de al treilea sezon al show-ului Exatlon. Alături de atleta olimpică Andreea Arsine și Mario Fresh, cântărețul „crescut” de Alex Velea, anunțați anterior, în competiție întră și alte nume din industria muzicală românească sau din sport.

Cântăreața AMI (Andreea Ioana Moldovan), Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu, Andrei Boțoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariș, Catalina Seicaru, Ion Surdu. 

Publicitate

Noii concurenți din echipa Faimoșilor, în continuare: 

 • Cântăreața AMI (Andreea Ioana Moldovan) a interpretat piese precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. De asemenea, a colaborat cu Grasu XXL  la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri”. 

„In adolescenta am trecut printr-o perioada in care eram mereu subestimata din cauza inaltimii, chiar si in cariera mea de artist mi s-a spus ca sunt prea mica si ca nu voi reusi niciodata sa razbat. Initial, am fost demoralizata si au inceput frustrarile. Dar, cu timpul, am privit latura pozitiva a acestor provocari si mi-am dat seama ca sunt un atu spre a ma ambitiona sa lupt si sa imi demonstrez, mie in primul rand, ca aceasta imperfectiunE este ceea ce ma face speciala. E vorba despre acceptare, iubire de sine si curajul de a fi mereu autentic”, a spus Ami.

 • Costin Gheorghe are 29 de ani și este fotbalist la echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului in cadrul mai multor cluburi printre care amintim Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti.  
 • Andreea Mihaela Zaragiu are 32 de ani și este multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo și este instructor de fitness si aerobic. Face parte și din lotul national de Kempo. 
 • Andrei Boțoaca are 24 de ani și este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Este și student la Universitatea Politehnica, Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice.
 • Diana Pivniceru are 27 de ani și este vicecampionana nationala la proba de 800 de m. Din 2012 a castigat in fiecare an titlul de Campioana Nationala Bikini Fitness. Este si instructor de fitness si e pasionata si de ski, patinaj si tenis.
 • Ciprian Mariș are 27 de ani și este multiplu campion mondial la Kempo. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.  
 • Catalina Seicaru are 25 de ani și este instructor de fitness si aerobic, dar si model intr-o serie de reclame. 
 • Ion Surdu are 23 de ani și este campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal. Este si student in primul an la ASE, Marketing. Este originar din Republica Moldova, dar s-a mutat in Cluj de la 16 ani. 

GALERIE FOTO

 

 • Cântăreața AMI (Andreea Ioana Moldovan) a interpretat piese precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau “Somnu` nu ma ia”. De asemenea, a colaborat cu Grasu XXL
 • Andreea Arsine are 30 de ani și face atletism de la 8 ani. A fost nascuta in Botosani și castigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioana nationala, internationala si balcanica la atletism.
 • Andreea Mihaela Zaragiu are 32 de ani și este multipla campioana nationala, europeana si mondiala la Kempo și este instructor de fitness si aerobic.
 • Andrei Boțoaca are 24 de ani și este campion national, european si mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro
 • Catalina Seicaru are 25 de ani și este instructor de fitness si aerobic, dar si model intr-o serie de reclame.
 • Ciprian Mariș are 27 de ani și este multiplu campion mondial la Kempo. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.
 • Costin Gheorghe are 29 de ani și este fotbalist la echipa de fotbal Academica Clinceni.
 • Diana Pivniceru are 27 de ani și este vicecampionana nationala la proba de 800 de m. Din 2012 a castigat in fiecare an titlul de Campioana Nationala Bikini Fitness.
 • Ion Surdu are 23 de ani și este campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal.
 • Mario Fresh, cântărețul „crescut” de Alex Velea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Dintre toti faimosii abia am recunoscut unul, care era una, ami. E clar ca s a redus bugetul drastic daca e faimos un fotbalist de la clinceni. Forteza rau kanalul si ,asa cum si au luat o drastic pe comercial sezonul doi, ma tem ca cu hal de faimosi ,si o vor lua si mai rau in sezonul 3.
 • Dupa ce se anunta pe alt site , Razvane cred ca au pierdut aseara sau cel putin pe timpul filmului Curierul , intre 19 00-23 pro a aut un reting de 10 la suta iar antenuta 8,1 sursa Capital sau tu nu crezi in sursa ca spun minciuni , te rog sa te uiti pe THEMATIC CHANELS sa vezi cat a scos pro cu reluari ieri toata ziua si cat a scos antenuta ta
 • unu mai necununoscut ca altu ....chiar niciuna de la Bravo ai stil ! hmmm e clar ca adevaratii campioni , vedetele adevarate din Romania se feresc , evita sa apara intr o asa mizerabila emisiune unde deja se stie castigatorul de la inceput ca si la sezoanele 1 si 2 ....si au batut joc de acest format
 • Majoritatea faimosilor nu sunt chiar asa de faimosi - parca in sezoanele trecute erau nume mai sonore. In afara fotbalistului destul de putin cunoscut ce azi implineste 30 de ani, frate al cantaretei Elenei Gheorghe, al lui Ami si al "elevului" lui Velea - ceilalti faimosi ar fi putut evolua la fel de bine si in echipa razboinicilor. Am impresia ca selectia competitorilor s-a facut pe repede-nainte.

Trimite un comentariu