Skip to main content

VIDEO. Povestea articolului cu băiatul înfiat de Viorica Dăncilă, pe Paginademedia.ro LIVE

 
VIDEO. Povestea articolului cu băiatul înfiat de Viorica Dăncilă, pe Paginademedia.ro LIVE
Sursa foto: Libertatea

Fără îndoială subiectul zilei de ieri a fost povestea fiului premierului Viorica Dăncilă, înfiat în ianuarie 1990. O poveste documentată și scrisă de Maria Andrieș, publicată pe Libertatea, care a stârnit reacții în online.

Cum a apărut ideea articolului? Cum s-a făcut documentarea? Care au fost problemele întâmpinate? Cum s-a luat, în redacție, decizia publicării acestui material (continuat, astăzi, cu un nou episod)? Au anticipat efectele?

Publicitate

Jurnalista Maria Andrieș vine astăzi la Interviurile Paginademedia.ro, pentru a discuta despre subiect.

Interviul, aici

 

Articolele din Libertatea:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Probabil ca au plecat pe ipoteza - hai sa sapam, poate gasim vreo golanie din trecutul premierului României- si nu au gasit de vreme ce baiatului nu i s-a ascuns faptul ca a fost înfiat, numai ca acesta nu doreste sa ia legatura cu familia naturala. Pai daca este sa incepeti cu ”sapaturile”, intrati in viata Presedintelui, a unor lideri de la PNL, USR si Plus. Poate descoperiti ceva interesant. Ca doar aveti atatea ”surse”.
  • cred ca este o stire falsa inventata de presa
    e lipsa de subiecte in aceasta perioada a anului
    le scade ratingul si audienta ....aaaaaa si banii din adsense
  • Hai sa ii cautam rudele si subiecte sensibile din viata Mariei Andrieș. Iar placea? Hai sa aflam ***, cu cine s-a vazut mama ei, ce a facut bunica ei pe la scoala, sa aflam de verisorii ei, sa facem un dosar complet. Sa nu aiba legatura cu exact ce se ocupa Maria Andries in viata publica, dar ce conteaza asta, nu? Sa facem "atac la persoana" ca asta inseamna presa acum...

Trimite un comentariu