Skip to main content

VIDEO. Povestea articolului cu băiatul înfiat de Viorica Dăncilă, pe Paginademedia.ro LIVE

 
Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

Fără îndoială subiectul zilei de ieri a fost povestea fiului premierului Viorica Dăncilă, înfiat în ianuarie 1990. O poveste documentată şi scrisă de Maria Andrieş, publicată pe Libertatea, care a stârnit reacţii în online.

Publicitate

Cum a apărut ideea articolului? Cum s-a făcut documentarea? Care au fost problemele întâmpinate? Cum s-a luat, în redacţie, decizia publicării acestui material (continuat, astăzi, cu un nou episod)? Au anticipat efectele?

Jurnalista Maria Andrieş vine astăzi la Interviurile Paginademedia.ro, pentru a discuta despre subiect.

Interviul, aici

Articolele din Libertatea:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Probabil ca au plecat pe ipoteza - hai sa sapam, poate gasim vreo golanie din trecutul premierului României- si nu au gasit de vreme ce baiatului nu i s-a ascuns faptul ca a fost înfiat, numai ca acesta nu doreste sa ia legatura cu familia naturala. Pai daca este sa incepeti cu ”sapaturile”, intrati in viata Presedintelui, a unor lideri de la PNL, USR si Plus. Poate descoperiti ceva interesant. Ca doar aveti atatea ”surse”.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Chiar si asa! Dancila adopta cand altii intermediau adoptii...
  • bing bing
    cred ca este o stire falsa inventata de presa
    e lipsa de subiecte in aceasta perioada a anului
    le scade ratingul si audienta ....aaaaaa si banii din adsense
  • Mihai Mihai
    Hai sa ii cautam rudele si subiecte sensibile din viata Mariei Andrieș. Iar placea? Hai sa aflam ***, cu cine s-a vazut mama ei, ce a facut bunica ei pe la scoala, sa aflam de verisorii ei, sa facem un dosar complet. Sa nu aiba legatura cu exact ce se ocupa Maria Andries in viata publica, dar ce conteaza asta, nu? Sa facem "atac la persoana" ca asta inseamna presa acum...

Trimite un comentariu

sus