Skip to main content

Primele nume din juriul emisiunii Loredanei Groza, de la Pro TV. Andra Gogan și nume de la Vocea României și Românii au talent, printre ele

 
Primele nume din juriul emisiunii Loredanei Groza, de la Pro TV. Andra Gogan și nume de la Vocea României și Românii au talent, printre ele

Pro TV a anunțat primii jurați, din 100, care intră în show-ul „Cântă acum cu mine”. Sunt nume din industria muzicală, oameni de online, actori, entertaineri sau profesori de canto. De asemenea, din juriu fac parte și nume care s-au remarcat în alte producții de la Pro TV, precum Vocea Romaniei și Românii au talent. 

Vloggerița Andra Gogan, Tibi Scobiola (finalistul lui Smiley in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea Romaniei"), Răzvan „Krem” Alexe (finalist „Românii au talent”), Julie Mayaya (Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”), Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Maria Răducanu, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă sunt doar câteva dintre numele care vor juriza show-ul „Cântă acum cu mine”, în această primăvară la Pro TV. 

Publicitate

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare și să cânte alături de concurenții. Aceștia nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentație, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze pe scenă.

Reamintim că show-ul îl va avea pe Cabral prezentator, iar pe Loredana jurat principal. Marele premiu pus la bătaie va fi de 50.000 de euro.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt totusi nume destul de bune, avand in vedere ca trebuie platiti toti cei 100, si ca, fiind atat de multi, nu vor avea prea mult screen time! Majoritatea sunt oameni profesionisti si talentati, cu ani de muzica in spate, chiar daca unii dintre ei nu sunt foarte vizibili in media. In "juriul" acesta nu se cauta "vedete" care sparg la box office, nici nu s-ar putea acest lucru. Rolul lor este sa se ridice in picioare si sa cante cu concurentii, nu sa se certe intre ei ca la alte emisiuni ;)

Trimite un comentariu