Skip to main content

VIDEO. Răzvan Exarhu, povestitor la Ferma de pe Pro TV: „Mi s-a părut interesant să-mi folosesc aşa vocea. Mi-aş dori să fac şi dublaje de desene animate”

 
VIDEO. Răzvan Exarhu, povestitor la Ferma de pe Pro TV: „Mi s-a părut interesant să-mi folosesc aşa vocea. Mi-aş dori să fac şi dublaje de desene animate”

VIDEO. Ferma, emisiunea Mihaelei Rădulescu de la Pro TV, a fost relansată total nu doar când vine vorba de format sau de prezentatori. Emisiunea a venit şi cu un narator nou, omul de radio Răzvan Exarhu.

Publicitate

Realizatorul matinalului de la Rock FM a explicat, în cadrul Interviurilor 10 de ani de Paginademedia.ro, de ce a intrat în proiectul de la Pro TV, ca voce din off.

Exarhu: „Eu nu am făcut asta niciodată. În sinea mea, copil fiind, mi-am dorit foarte mult să fiu actor de teatru de păpuşi, aşa cum a fost tatăl meu. Mi-aş dori foarte mult să fac dublaje de desene animate.”

A povestit si despre ce presupune noul său rol. Pe scurt, primeşte nişte texte pe care trebuie să le nuanţeze întro notă personală.

Exarhu: „Pe măsură ce va evolua emisiunea o să încerc să fiu un povestitor care să creeze un strat de intensitate.”

În sezonul trecut, naratorul de la Ferma Vedetelor era Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV.

Din interviul cu Răzvan Exarhu, la 10 ani de Paginademedia:

Petrişor Obae: Am remarcat că eşti voce la emisiunea Ferma, de la Pro TV.

Răzvan Exarhu: Da. Mi s-a părut interesant. Eu nu am făcut asta niciodată. În sinea mea, copil fiind, mi-am dorit foarte mult să fiu actor de teatru de păpuşi, aşa cum a fost tatăl meu. Am avut şi o încercare, care din fericire nu a reuşit. Mi-aş dori foarte mult să fac dublaje de desene animate. N-am făcut până acum.

Propunerea asta de casting, de la Pro TV, mi s-a părut foarte interesantă, mai ales că legătura dintre mine şi Ferma nu este una vizibilă. Chiar nu mă vezi acolo. Mi s-a părut foarte mişto să îmi verfic abilităţile astea şi să îmi folosesc vocea într-o zonă în care nu am fost niciodată. O singură dată am mai făcut un audiobook după o carte de poveşti pentru copii, gen Harry Potter.

Mi se pare mişto să poţi să participi de la distanţă la poveste. Eu primesc nişte scripturi. Ştiu ce se întâmplă în mare şi încerc să nuanţez. Pe măsură ce va evolua emisiunea, o să încerc să fiu un povestior care să creeze un strat de intensitate.

Petrişor Obae: Ai voie să îţi pui amprenta? Nu-ţi vine să arunci o ironie?

Răzvan Exarhu: Lucrurile astea se vor întâmpla şi e mişto. Asta e partea care-mi place şi care mi se pare că merge bine, pe lângă faptul că nu am făcut asta niciodată.

VIDEO. Răzvan Exarhu, vocea de la Ferma de pe Pro TV:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus