Skip to main content

Serialul Vlad debutează în februarie. În ce zi va fi difuzat

 
Serialul Vlad debutează în februarie. În ce zi va fi difuzat

Pro TV a anunţat când debutează serialul Vlad. Producţia va fi difuzată de luni, 25 februarie, de la ora 20.30.

Publicitate

Vlad este un serial românesc anunţat de Pro TV ca un „Monte Cristo modern”. Povestea este o adaptare a unui serial turcesc, Ezel, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Serialul Vlad îl este regizat de Jesus dell Cerro.

Producţia spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare. Acesta evadează şi îşi schimbă identitatea în Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat şi dornic de răzbunare.

Paginademedia.ro a fost într-una dintre locaţiile unde s-a filmat serialul. VIDEO. Serialul „Vlad”, în spatele camerelor.

Toate detaliile despre serialul şi distribuţia Vlad, pe PaginadeSeriale.ro

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriela Gabriela
    Acest serial este o copie "Ezel" pana si porecla unuia dintre ei este copiata "cleste". Rusine.. Ma asteptam la ceva schimbari dar pana si replicile sunt aproape identice.
  • Cris Cris
    Apropo de telenovelistii protvisti ..actori, fani aicestui post de televiziune de ***o,la fel,ca si *** lui Voiculescu...am un mesaj pt voi..apropo,ca *** asta care se numeste Vlad..
    UNDE ESTI TU,ȚEPEȘ DOAMNE,
    CA PUNAND ,MANA PE EI,
    SA-I IMPARTI IN DOUA CETE,
    DE NEBUNI SI DE MISEI..
    Acum,care e nebunul și,care e miselul,rămâne de văzut,în orice caz,respect gusturile oamenilor,dar, nu te poti *** pe acestea..dar,e o bataie de joc la adresa bunului simt,al bunului gust,cand vezi asemenea ***,peste tot,si toti,le accepta.. mai ales *** de la CNA.Daca au ieșit din must carry,atât Protv,Antenele,Kkatkanal D,de ce sunt eu obligat,pe banii mei sa ii suport seara de seara..cine ii dorește,sa plateasca...poate ca sunt alte canale tv,mult mai interesante pt oameni...aia care stiu sa citească, si scrie, dar,de Ioane de,eu românca, si tu,de...,
  • marian marian
    Pacat trebuia sa inceapa mai repede , daca are audienta si va merge va fi dat dupa stiri daca nu merge cred ca va fi mutat pe pro 2 , D am inteles ca are doar 13 episoade , si sar termina pre repede , Geo si antenuta a facut tot o copie si vad ca merge , nu este o probleme multe seriale sunt copii dupa altele doar la schimba pe aici pe colo , sper sa mearga copia de la antenuta a mers la inceput vad ca acum nu prea mai merge
  • D D
    Cam tarziu programat serialul. Trebuia la inceputul lunii februarie.
  • geo geo
    "Povestea este o adaptare a unui serial turcesc, Ezel"...pai eu si, probabil multa lume, a vazut Ezel - in urma cu ceva ani...ce rost mai are sa urmaresc copia, pardon adaptarea ?

Trimite un comentariu

sus