Skip to main content

SHARED NEWS. Recorder şi moartea absurdă a chinezului îndrăgostit de România, zeci de mii de share-uri

 
SHARED NEWS. Recorder şi moartea absurdă a chinezului îndrăgostit de România, zeci de mii de share-uri

SHARED NEWS. Articolul despre moartea absurdă a chinezului Yin Yuguo, care ura României „La mulţi ani” de 1 decembrie, semnat de Recorder.ro, s-a viralizat masiv în social media. Zeci de mii de distribuiri într-o zi!

Publicitate

„Yin Yuguo, studentul nostru din Bacău, cel înfofolit în steaguri tricolore, adolescentul ochelarist pe care l-am filmat în gara din Alba Iulia, în dimineaţa zilei de 1 decembrie 2018, chinezul care ne-a urat tuturor, la 100 de ani, „un viitor strălucit“, a murit sâmbătă dimineaţă, în cel mai românesc mod cu putinţă.

Pornit de unul singur cu un tren personal să vadă Cetatea Neamţului, băiatul de 16 ani a încurcat gările, a crezut că a ajuns în Paşcani când abia trecuse de Roman, s-a speriat şi a sărit din vagon. Personalul era în mişcare, iar în săritură Yuguo s-a lovit cu capul de o bornă kilometrică şi asta a fost tot. A murit pe loc”, a scris Recorder.

Yin Yuguo a apărut într-un material video dedicat zilei de 1 decembrie, semnat tot de Recorder. Tânărul chinez de 16 ani se dusese la Alba Iulia să participe la manifestările de la 30 noiembrie şi 1 decembrie.

Articolul a adunat 62.014 de like-uri şi share-uri, conform unei monitorizări Facebrands PRO.

A doua cea mai distribuită ştire este demisia fostului prim-ministru Mihai Tudose din PSD, care vine de la digi24.ro. Tudose a lăsat Partidul Social Democrat pentru a se încrie în Pro România, partidul înfiinţat de Victor Ponta.

„Mihai Tudose a adăugat că „actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale” şi că încercările de dialog nu sunt luate în seamă. El mai spus că demisia sa din PSD vine „ca ultim gest de delimitare faţă de acest mod de a conduce partidul şi ţara”, a scris digi24.ro.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, „ Moartea chinezului nostru”, de Cristian Delcea,

- 62014 likes & shares;

2. digi24.ro, „Mihai Tudose demisionează din PSD şi se înscrie în partidul lui Victor Ponta”,

- 9034 likes & shares;

3. hotnews.ro, „Mihai Tudose şi-a dat demisia din PSD şi se mută la partidul lui Ponta”, de Luminiţa Pîrvu,

- 5297 likes & shares;

4. adevarul.ro, „Schimb de replici între Marina Almăşan şi Cristina Ţopescu din cauza Vioricăi Dăncilă”, de Alexandra Costanda,

- 5182 likes & shares;

5. ziare.com, „ Fara precedent: Tribunalul Olt sesizeaza Curtea de Justitie a UE pentru a afla daca cerintele MCV sunt obligatorii pentru statul roman”, de Ionel Stoica,

- 2477 likes & shares.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    nu acuza nimeni romania ci sistemul romanesc In nici o tara civilizata nu poti sarii din tren in timpul mersului Asta-i hiba ! pacat de tineretea lui iar noi am pierdut unul din cei f f putini admiratori ai nostri
  • 1q 1q
    așa.....omul sare din tren ca un *** și cumva toată romania e vinovată....ok.

Trimite un comentariu

sus