Skip to main content

FOTO. Prima eliminare de la Asia Express: Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu

 
Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu
Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu

Cea de-a treia ediţie Asia Express- Drumul Elefantului, difuzată marţi seară de Antena 1, a fost una tensionată. Trei echipe au participat în cursa pentru ultima şansă, un traseu de misiuni prin Sri Lanka, ce le-a oferit vedetelor o ultimă şansă de a demonstra că merită să rămână în competiţie.

Publicitate

După o zi grea, Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roşu, cele două au părăsit competiţia:

„Mă bucur că am avut parte de experienţa asta...Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în Asia Express. I-aş recomanda oricui să participe! Pentru mine, plânsul asta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede.”, a mărturisit Iuliana.

GALERIE FOTO. Asia Express 12 februarie

  • Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu
  • Asia Express 2019
  • Bianca Drăguşanu Asia Express
  • Asia Express 2019
  • IMargherita de la Clejani şi Iuliana Luciu
  • Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu Asia Express
  • Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu Asia Express
  • Asia Express 2019
  • Gina Pistol Asia Express 2019
  • Gina Pistol Asia Express 2019

Primele două echipe calificate în cursa pentru ultima şansă au fost cele de fete, Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani, alături de Bianca Drăguşanu şi sora sa, Oana.

Regulamentul presupune ca ultimele două cupluri ajunse la punctul de control în etapa precedentă să participe în această cursă, însă fetelor li s-au alăturat Ruby şi iubitul său, Robert, o a treia echipă, votată strategic de restul concurenţilor: ”Riscăm să plecăm acasă, dar suntem pozitivi. Nu scăpaţi aşa uşor de noi.”, a spus Ruby la aflarea verdictului.

Prima provocare a avut loc la College of Technology, acolo unde vedetele au fost nevoiţi să şlefuiască pietre de cuarţ, conform unui model dat, apoi să potrivească o serie de diamante conform unor tăieturi specifice. Cele două echipe de fete au avut un start extrem de bun în cursă şi s-au descurcat să îndeplinească proba într-un timp foarte scurt, însă Ruby şi Robert au clacat, din cauza faptului că autostopul şi aglomeraţia din Sri Lanka le-au pus mari probleme: ”Noi nu suntem aşa, nouă nu ne place să renunţăm, mai ales când e mai greu. Dar a fost o situaţie mai dificilă, pe care cei de acasă nu ar putea să o înţeleagă.”.

În vreme ce Margherita de la Clejani, Iuliana Luciu, Bianca Drăguşanu şi Oana se îndreptau către a doua locaţie din traseul cursei pentru ultima şansă, Ruby şi Robert căutau transport către prima misiune. Următoarea provocare, ce a avut loc într-o piaţă aglomerată din Sri Lanka, a fost una dificilă. În vreme ce un concurent a fost nevoit să înveţe denumirile condimentelor în Sinhala, limba oficială, coechipierul său a învăţat să le recunoască după miros.

Fiecare echipă a trecut printr-un test în faţa unui jurat, iar tensiunea cursei şi dificultatea probei au iscat tensiuni maxime.
În cele din urmă, toate cele trei echipe au reuşit să îndeplinească misiunea şi au pornit spre cel de-al treilea punct al traseului. Şi pentru că în Asia Express imprevizibilul poate schimba soarta clasamentului în orice moment, Marga şi Iuliana, echipa fruntaşă până în acel moment, au pierdut foarte mult timp din cauza faptului că au luat autobuzul în direcţia greşită.

La magazinul de costume, vedetele s-au îmbrăcat în mire şi mireasă, conform tradiţiei de nuntă din Sri Lanka, iar proba a stârnit reacţii spumoase în rândul localnicilor: ”E cea mai tare nuntă, niciodată nu am visat să fiu mireasă într-o remorcă plină cu fier vechi!”, afirma Margherita.

În ploaie torenţială, fără pantofi, dar îmbrăcaţi festiv, concurenţii au plecat spre ultima misiune, ridicarea tortul de nuntă. ”A fost mult mai greu să obţinem o maşină ca atunci când suntem îmbrăcaţi normal. Ai zice că e mai uşor, că suntem de-ai lor, dar nu a vrut nimeni sa ne ia. Am umblat desculţă prin toată Sri Lanka.”, a spus Ruby.

La finalul cursei pentru ultima şansă, Bianca Drăguşanu şi Oana s-au clasat pe primul loc, urmate de Ruby şi Robert:

„Pentru toată lumea a fost surprinzător că am ajuns primele. Pentru că Bianca a spus că nu îşi mai doreşte să continue, că vrea să plece acasă. Probabil că adrenalina şi-a spus cuvântul.”, a mărturisit sora vedetei. Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu, ultimele ajunse, au sperat ca elefantul din cutia securizată să fie verde, însă prima etapă din Sri Lanka a fost una eliminatorie.

Cele două au părăsit competiţia, în aplauzele tuturor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus