Skip to main content

„Cântă acum cu mine”, show-ul cu Loredana şi cei 100 de juraţi, în martie. La bătaie cu Asia Express şi Exatlon

 
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine

Noul show muzical de la Pro TV, cu Loredana în fruntea juraţilor şi Cabral prezentator, va debuta în luna martie la Pro TV.

Publicitate

„Cântă acum cu mine”, show realizat după un format internaţional, va debuta pe 3 martie, duminica, de la ora 20.00, anunţă Pro TV.

Show-ul a fost filmat în Polonia, acolo unde există deja un studio amendajat.

Cabral:

„Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă şi mai mult. În emisiune sunt 100 de specialişti din zona muzicală, oameni care ştiu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 juraţi... Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de aşteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulţumit, greu de convins, dar şi dacă reuşeşti, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”

Loredana:

„Cântă acum cu mine este un show revoluţionar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoţie, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul şi le doreşte atunci când cumpără un bilet la un spectacol şi vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internaţional al Endemol Shine Group. În cadrul emisiunii, fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el.

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obţine cel mai bun scor ajunge în marea finală şi poate câştiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

GALERIE FOTO. Cântă acum cu mine, studio, juraţi prezentatori

  • Cabral - Cântă acum cu mine
  • Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine
  • Cei 100 de juraţi de la Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine
  • Platou de filmare Cântă acum cu mine

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    din astia 100 sunt asa: boier bibescu, alexander white, lili davies, jean gavril, tiri michael, cristina caramarcu, loredana groza, jazzy jo, silviu pasca, andra gogan, stelian milu, tibi scobiola, maria raducanu, rusty, andrei ciopec, dana dorian, adrian nour, julie mayaya, krem, alina dinca, emilia dorobantu, ion dragan, ciprian teodorescu, ana maria mirica, lavinia goste, marius zorila, zoia alecu, cristian dumitrascu, alin dinca, vizi imre, cristina bondoc, dj harra, raluca dan, marlene ionescu, sebastian seredinschi, paula rad, daniel jinga etc prezentator va fi tot cabral! care va face munca dubla! ca sa o ajute pe andreea ibacka! si la ce spun romanii! dar si la canta acum cu mine! important este ca cabral face emisiunea tot singur! ma bucur! sa nu il vad prezentand cu mihaela radulescu sau cu andreea marin!
  • mark mark
    au scris greșit ce anume sunt cei 100 din juriu; muzicieni sigur nu sunt, doar e și Andra Gogan între ei, deci trebuia un alt numitor comun pentru a-i denumi pe cei 100, nu muzicieni; ceva gen „100 de persoane alese după criterii de notorietate stabilite de noi”
  • Mama, Mama Mama, Mama
    A-ha, si cine e in poza?! Ca nu prea seamana...:)) "A umblat" la nas, buze, obraji, si acum seamana mai mult cu Rachel Welch decit cu Loredana
  • amintrebat100 amintrebat100
    avem 100 de specialisti? ca nu stiu decit vreo 5 cintareti romani care sunt peste tot, 4 fara loredana.
  • BogdanIBM Family BogdanIBM Family
    nu cred ca v-a avea succes in aceasta zi de duminica..fiindca exista 2 emisiuni de "reality-show" si e greu de crezut ca la debut vor avea o audienta mare..dar ramane de vazut

Trimite un comentariu

sus