Skip to main content

Noua emisiunea a lui Dan Negru debutează la finalul lunii. Va fi pe un transon „tradiţional” al lui Negru

 
Noua emisiunea a lui Dan Negru debutează la finalul lunii. Va fi pe un transon „tradiţional” al lui Negru

Scena Misterelor, emisiunea lui Dan Negru, începe la finalul acestei luni la Antena 1, anunţă postul. Show-ul făcut după modelul revelioanelor lui Negru va fi programat în fiecare joi, de la ora 20:00.

Publicitate

Pe acest tronson orar postul TV are în prezent filme. A avut în toamnă emisiunea Ultimul Trib. Show-ul din curentul „Exatlon” nu a performat în audienţe aşa că a fost mutată, vinerea, la o oră mai târzie. Dan Negru a prezentat mai mulţi ani, joia, show-ul Next Star.

Formatul presune ca două tabere formate din zece vedete se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măşti spectaculoase. Miza este să strângă cât mai multe puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară.

În fiecare ediţie există şase vedete pemanente - Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleşi, Diana Munteanu, Andrei Duban şi Dorian Popa - şi patru care se schimbă de la o ediţie la alta.

De asemenea, Antena 1 a anunţat în urmă cu o săptămână şi faptul că Dan Negru va avea un co-prezentator, pe Romică Ţociu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Noua emisiunea? Transon? Wow ce bucurosi suntem! Wow wow!

Trimite un comentariu

sus