Skip to main content

Exatlon a rămas fără antrenori. Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au fost trimişi acasă. După o lună în show

 
Exatlon a rămas fără antrenori. Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au fost trimişi acasă. După o lună în show

Emisiunea Exatlon, de la Kanal D, a rămas fără antrenori. Competiţia a trecut „într-o nouă etapă”, iar Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au fost trimişi acasă, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

Mutarea se întâmplă în plin sezon al show-ului, la doar o lună după ce cei Drăghia şi Kiriţă au intrat în emisiune.

Cronologia evenimentelor:

  • Pe 12 ianuarie a început show-ul Exatlon
  • Pe 26 ianuarie, Kanal D anunţa intrarea lui Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia, în calitate de antrenori.
  • Pe 26 februarie, cei doi trec „într-o nouă etapă”. Pleacă acasă.

Cei doi antrenori au intrat în show luna trecută, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Drăghia a fost antrenorul Faimoşilor, iar Kiriţă i-a antrenat pe Războinici.

Giani Kiriţă: „Am emotii uriase, nici cand am ajuns aici nu erau asa de mari. Este o echipa foarte tanara, cu care se lucreaza greu pentru ca sunt foarte tineri, dar am stiut la ce ma inham.

Sunt mandru de ei, le-am dat cele mai bune sfaturi, chiar daca uneori, la final, credeam ca voi lesina. Ma enervam foarte tare pentru ca le-am spus de atatea ori sa nu mai cedeze punctul adversarului si sa asculte acel detaliu important. Plec din aceasta familie, dar ii las cu capul sus. Sunt niste Razboinici si trebuie sa o dovedeasca in continuare si fara mine. Sunt convins ca asa vor face.”

Vladimir Draghia: „Este prima data, dupa foarte multe saptamani si luni, cand eu sunt cel care pleaca, care isi ia la revedere de la colegii lui. A fost o onoare sa ii antrenez pe Faimosi.

Sunt foarte receptivi, am avut cu cine lucra. Nu puteam cere o echipa mai buna. Sper ca sfaturile mele sa va tina pana la final, atat cele din traseu, cat si cele din afara lui. Ma bucur ca am reusit sa stam atat de mult la vila, ma bucur ca v-am lasat tot acolo. Sa stiti ca nu exista lectie mai buna decat infrangerea si din toate aceste infrangeri prin care ati trecut, sunt sigur ca veti creste foarte mult”

Titulatura de antrenor este un element introdus în sezonul doi al concursului în formula Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevshi.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cocolino Cocolino
    Războinicii sunt varză...cu și fără Giani. A tunat și i-a adunat.
  • bing bing
    uzura incepe sa isi arate coltii la KANAL D
  • dalien dalien
    show-ul nu mai da randament si incearca sa taie costurile. pacat, putea fi un fenomen, dar au scos sezoane pe banda rulanta. kanal d e copilul ala care primește o jucarie noua si o freacă toată ziua numai pe ea până o strică și apoi plânge după ea.
  • ion ion
    Eu cred ca echipa albastra si-a exprimat nemultumirea de a fi obligati sa il suporte pe Kirita. De cand a ajus acolo i-a demolat complet, pierd la diferenta foarte mare de puncte. Asa patesti posturile cand crez ca numai cu circ se poate face audienta.

Trimite un comentariu

sus