Skip to main content

PE SCURT de la CNA. Tradiţional TV, post regional, are un nou acţionar. Radio Unu, din Satu Mare, trece de la generalist la religios

 
CNA
CNA

Acţionat nou pentru Tradiţional TV, un post regional folcloric din Suceava, Radio Unu din Satu Mare nu mai este generalist, trei posturi TV au rămas fără licenţă.

Publicitate

Principalele chestiuni tehnice discutate de CNA, în continuare:

SCHIMBARE DE ACŢIONARIAT. Tradiţional TV din Suceava, o televiziune regională cu tematică divertisment folcloric, are un nou acţionar. Pe lângă Titi Atodiresei, care până acum era acţionariatul unic al societăţii, intră un nou Constantin Timofte.

Astfel, societatea are următorul acţionariat: Titi Atodiresei, 55%, şi Timofte Constantin – 45%.

Tradiţional TV este un post de divertisment folcloric, cu acoperire regional în Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ.

SCHIMBARE DE PROFIL. Radio Unu Satu Mare a devenit, cu aprobarea CNA, post cu profil religios, la a doua încercare. Reprezentanţii postului au mai făcut o solicitare asemănătoare în luna ianuarie, însă a fost respinsă, la limită (primise doar cinci voturi „pentru” din cel puţin şase, cât este nevoie pentru ca o solicitare să fie aprobată.)

Mihai Marcian David, acţionarul majoritar al postului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, în faţa CNA:

„Scopul meu de la început şi scopul nostru a fost să educăm oamenii într-o lumină creştină, punând accent pe educaţie şi după aceea pe faptele religioase.”

RETRAGERI DE LICENŢE.

  • Târnava TV din Sighişoara a rămas fără licenţă la solicitarea proprietarului, Cable Net SRL. Societatea a depus solicitarea în data de 15 februarie. Societatea era deţinută de Petru Başa, un fost senator PDL.
  • TVT din Vaslui, deţinut de Total Media Radio –TV, a rămas fără licenţă întrucât a expirat valabilitatea licenţei (pe 16 februarie), iar radiodifuzorul nu a depus la CNA cererea de prelungire.
  • CNA a retras şi licenţa postului Dynamic Distribution din Bucureşti, post licenţiat în 2010 şi deţinut de Dynamic Distribution SRL (un cablist de cartier din Bucureşti). Motivul: încetarea serviciului de programe pentru mai mult de 90 de zile.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus