Skip to main content

PE SCURT de la CNA. Tradițional TV, post regional, are un nou acționar. Radio Unu, din Satu Mare, trece de la generalist la religios

 
PE SCURT de la CNA. Tradițional TV, post regional, are un nou acționar. Radio Unu, din Satu Mare, trece de la generalist la religios
CNA

Acționat nou pentru Tradițional TV, un post regional folcloric din Suceava, Radio Unu din Satu Mare nu mai este generalist, trei posturi TV au rămas fără licență.  

Publicitate

Principalele chestiuni tehnice discutate de CNA, în continuare:

SCHIMBARE DE ACȚIONARIAT. Tradițional TV din Suceava, o televiziune regională cu tematică divertisment folcloric, are un nou acționar. Pe lângă Titi Atodiresei, care până acum era acționariatul unic al societății, intră un nou Constantin Timofte.

Astfel, societatea are următorul acționariat: Titi Atodiresei, 55%, și Timofte Constantin – 45%.

Tradițional TV este un post de divertisment folcloric, cu acoperire regional în Suceava, Botoșani, Iași și Neamț.

SCHIMBARE DE PROFIL. Radio Unu Satu Mare a devenit, cu aprobarea CNA, post cu profil religios, la a doua încercare. Reprezentanții postului au mai făcut o solicitare asemănătoare în luna ianuarie, însă a fost respinsă, la limită (primise doar cinci voturi „pentru” din cel puțin șase, cât este nevoie pentru ca o solicitare să fie aprobată.)

Mihai Marcian David, acționarul majoritar al postului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, în fața CNA: 

„Scopul meu de la început și scopul nostru a fost să educăm oamenii într-o lumină creștină, punând accent pe educație și după aceea pe faptele religioase.”

RETRAGERI DE LICENȚE.

  • Târnava TV din Sighișoara a rămas fără licență la solicitarea proprietarului, Cable Net SRL. Societatea a depus solicitarea în data de 15 februarie. Societatea era deținută de Petru Bașa, un fost senator PDL.
  • TVT din Vaslui, deținut de Total Media Radio –TV, a rămas fără licență întrucât a expirat valabilitatea licenței (pe 16 februarie), iar radiodifuzorul nu a depus la CNA cererea de prelungire.
  • CNA a retras și licența postului Dynamic Distribution din București, post licențiat în 2010 și deținut de Dynamic Distribution SRL (un cablist de cartier din București). Motivul: încetarea serviciului de programe pentru mai mult de 90 de zile.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu