Skip to main content

Profit TV a rămas fără licenţa prin satelit pentru că nu a folosit-o. Postul are însă licenţa pe cablu

 
Profit TV a rămas fără licenţa prin satelit pentru că nu a folosit-o. Postul are însă licenţa pe cablu

Televiziunea de business Profit TV, deţinută de Clever Media Solutions, a rămas fără licenţa TV prin satelit, pe care nici măcar nu o folosise.

Publicitate

Concret, Clever Media, proprietarul Profit.ro TV, a primit pe 27 februarie 2018 două licenţe de la CNA: una prin satelit, alta prin reţele de comunicaţii.

Televiziunea a început deja să emită prin reţele de comunicaţii încă din luna septembrie. Cea de satelit a rămas neutilizată, iar potrivit legislaţiei audiovizuale, radiodifuzorul trebuie să intre în emisie la un an de la primirea licenţei, cu posibilitatea de a solicita cel mult două prelungiri de câte şase luni ale intrării în emisie.

Clever Media a venit cu această solicitare de prelungire pe 25 februarie, luni. În şedinţa CNA a ajuns abia astăzi, 28 februarie, la fix o zi după ce se împlinea un an de când a primit licenţa. Forul a considerat însă că e prea târziu.

„Azi suntem în 28 februarie. A expirat ieri. Dacă vrem să prelungim o licenţă expirată, nu ai cum să o prelungeşti. Oricum, o astfel de solicitare se trimite cu 30 de zile. Pentru mine este exclus să votez pentru ceva ce a expirat deja”, a explicat Gabriel Tufeanu, membru CNA.

Monica Gubernat, membru CNA, a spus la rândul său că societatea poate veni cu o nouă solicitare de licenţă.

În final, au fost doar patru voturi „pentru” solicitarea de prelungire a termenului de intrare în funcţiune. Era nevoie de cel puţin şase pentru ca o solicitare să fie aprobată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    Profit.ro are inca licență prin satelit deoarece este în grila de programe Orange dth.
  • bing bing
    profit tv va face profit cand o sa zboare capra lui mamaia

Trimite un comentariu

sus