Skip to main content

TheLive.Agency, incubator pentru interviuri Live. Paginademedia.ro va difuza proiectele câștigătoare

 
TheLive.Agency, incubator pentru interviuri Live. Paginademedia.ro va difuza proiectele câștigătoare

Aveți proiecte de interviuri Live? TheLive.Agency lansează un incubator pentru emisiuni live. Paginademedia.ro este partener oficial al proiectului și va difuza programele câștigătoare.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Mecanismul, pe scurt:

 • cei care doresc să participe își vor înscrie proiectele până la sfârșitul lunii februarie. Proiectele înseamnă serii de interviuri lunare sau săptămânale, pe o perioadă de minim 6 luni
 • interviurile se vor desfășura în spațiile menționate de realizatori în proiect sau într-unul din spațiile puse la dispoziție de parteneri
 • Paginademedia.ro va difuza interviurile

Juriul care va desemna proiectele câștigătoare:

 • Dragoș Stanca - Managing Partner - ThinkDigital România
 • Andreea Roșca - Fondatorul proiectului de interviuri The Vast & The Curious
 • Cristian China Birta - Managing Partner Kooperativa 2.0
 • Cristian Manafu - Managing Partner - Evensys
 • Andra Zaharia - Freelancer Content Strategist
 • Alexandru Negrea - Managing Partner - Social Smarts
 • Florin Grozea - Managing Partner - Hit Yourself Consulting
 • Constantin Stanciu - Organizator WeContent
 • Clement Nicolaescu - Managing Partner - TheLIVE.Agency

Proiectul este un demers al TheLive.Agency, agenție full-service pentru proiecte de conținut video live.

Paginademedia.ro este partener oficial al incubatorului de emisiuni live și va găzdui proiectele câștigătoare.

Regulamentul proiectului, aici

Comunicatul de lansare a proiectului:

TheLIVE.Agency anunță lansarea unui incubator pentru emisiuni live. În cadrul acestui program, agenția pune la dispoziția proiectelor câștigătoare, în mod gratuit, resursele tehnice și logistice pentru producția de conținut video live sub forma unor emisiuni de interviuri.

Incubatorul se adresează tuturor celor care intenționează să dezvolte un astfel de proiect de comunicare live: publisheri, companii, ONG-uri sau realizatori independenți.


Site-ul Paginademedia.ro, cea mai importantă publicație online de specialitate, este partener oficial al incubatorului și va difuza producțiile desemnate câștigătoare de către juriul competiției.


Proiectele câștigătoare vor fi desemnate în urma evaluărilor făcute de către un juriu de specialiști în comunicare online din care fac parte: Dragoș Stanca - Managing Partner - ThinkDigital România, Andreea Roșca - Fondatorul proiectului de interviuri The Vast & The Curious, Cristian China Birta - Managing Partner Kooperativa 2.0, Cristian Manafu - Managing Partner - Evensys, Andra Zaharia - Freelancer Content Strategist, Alexandru Negrea - Managing Partner - Social Smarts, Florin Grozea - Managing Partner - Hit Yourself Consulting, Constantin Stanciu - Organizator WeContent, Clement Nicolaescu - Managing Partner - TheLIVE.Agency.

Principalele criterii de evaluare se referă la potențialul proiectului în ceea ce privește nivelul de calitate al conținutului, acoperirea interesului audienței și capacitatea de a continua implementarea pe durata agreată (între 6 și 12 luni).


Participanții la program își vor păstra dreptul de proprietate asupra materialelor video și vor putea decide cu privire la distribuția conținutului în condițiile în care este utilizat playerul pus la dispoziție de TheLIVE.Agency.


Incubatorului de emisiuni live i s-au alaturat, in calitate de parteneri, mai multe “co-working space”-uri care vor sprijinii unele dintre proiectele castigatoare prin punerea la dispozitie a spatiului pentru realizarea filmarilor: Nod Makerspace, TechHub, V7 Startup Studio, 360 Hub.


Producția video live a devenit un tool de comunicare foarte actual atât în proiecte de conținut jurnalistic, dar și în proiecte de conținut pentru branduri, content marketingul cunoscând un trend impresionant în ultimii ani.


“În ciuda credinței actuale că orice transmisiune live poate fi făcuta și cu un smartphone, atunci când vine vorba despre proiecte mai complexe se constată foarte repede că necesitățile tehnice și logistice sunt la un nivel superior, nivel care poate inhiba astfel de inițiative. În cadrul acestui incubator ne propunem să eliminam barierele pe care le pot întâlni cei care intenționează să dezvolte astfel de producții live.”, spune Clement Nicolaescu, Managing Partner, TheLIVE.Agency.


"Paginademedia.ro este unul dintre "pionierii" producțiilor Live online, alături de echipa TheLive.Agency. Împreună, am realizat, acum aproape zece ani, printre primele - dacă nu chiar primele - interviuri live din online, într-o perioadă în care provocările tehnice erau considerabile, comparativ cu posibilitățile de acum. Susținem dezvoltarea conținutului video de calitate, a presei de calitate, în general, iar aici includem și acest gen jurnalistic - interviul." - Petrișor Obae, editor și fondator Paginademedia.ro


Etapa de înscriere a proiectelor se va întinde pe parcursul lunii februarie, urmând ca proiectele câștigătoare sa realizeze emisiuni lunare sau săptămânale pe o perioada de minim 6 luni.

Toate detaliile privind incubatorul și formularul de înscriere se afla la adresa:

https://TheLIVE.Agency/incubator

TheLIVE.Agency este o agenție full-service pentru proiecte de conținut video live. Echipa agenției a participat în ultimii 10 ani la producția live a multor evenimente, emisiuni și proiecte speciale în România, Ungaria, Cehia, Austria, Franța, Olanda, Elveția pentru branduri (Scania, Chivas Regal, Alcedo, Toyota, Suzuki, Discovery Network, Telekom ...), evenimente (ICEEFest, HowToWeb, IMWorld, Product Management Festival, Gran Fondo Vienna ...) și publicații (Ziarul Financiar, Gazeta Sporturilor, PaginaDeMedia, AvocatNet ...)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu