Skip to main content

TheLive.Agency, incubator pentru interviuri Live. Paginademedia.ro va difuza proiectele câştigătoare

 
TheLive.Agency, incubator pentru interviuri Live. Paginademedia.ro va difuza proiectele câştigătoare

Aveţi proiecte de interviuri Live? TheLive.Agency lansează un incubator pentru emisiuni live. Paginademedia.ro este partener oficial al proiectului şi va difuza programele câştigătoare.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Mecanismul, pe scurt:

  • cei care doresc să participe îşi vor înscrie proiectele până la sfârşitul lunii februarie. Proiectele înseamnă serii de interviuri lunare sau săptămânale, pe o perioadă de minim 6 luni
  • interviurile se vor desfăşura în spaţiile menţionate de realizatori în proiect sau într-unul din spaţiile puse la dispoziţie de parteneri
  • Paginademedia.ro va difuza interviurile

Juriul care va desemna proiectele câştigătoare:

  • Dragoş Stanca - Managing Partner - ThinkDigital România
  • Andreea Roşca - Fondatorul proiectului de interviuri The Vast & The Curious
  • Cristian China Birta - Managing Partner Kooperativa 2.0
  • Cristian Manafu - Managing Partner - Evensys
  • Andra Zaharia - Freelancer Content Strategist
  • Alexandru Negrea - Managing Partner - Social Smarts
  • Florin Grozea - Managing Partner - Hit Yourself Consulting
  • Constantin Stanciu - Organizator WeContent
  • Clement Nicolaescu - Managing Partner - TheLIVE.Agency

Proiectul este un demers al TheLive.Agency, agenţie full-service pentru proiecte de conţinut video live.

Paginademedia.ro este partener oficial al incubatorului de emisiuni live şi va găzdui proiectele câştigătoare.

Regulamentul proiectului, aici

Comunicatul de lansare a proiectului:

TheLIVE.Agency anunţă lansarea unui incubator pentru emisiuni live. În cadrul acestui program, agenţia pune la dispoziţia proiectelor câştigătoare, în mod gratuit, resursele tehnice şi logistice pentru producţia de conţinut video live sub forma unor emisiuni de interviuri.

Incubatorul se adresează tuturor celor care intenţionează să dezvolte un astfel de proiect de comunicare live: publisheri, companii, ONG-uri sau realizatori independenţi.


Site-ul Paginademedia.ro, cea mai importantă publicaţie online de specialitate, este partener oficial al incubatorului şi va difuza producţiile desemnate câştigătoare de către juriul competiţiei.


Proiectele câştigătoare vor fi desemnate în urma evaluărilor făcute de către un juriu de specialişti în comunicare online din care fac parte: Dragoş Stanca - Managing Partner - ThinkDigital România, Andreea Roşca - Fondatorul proiectului de interviuri The Vast & The Curious, Cristian China Birta - Managing Partner Kooperativa 2.0, Cristian Manafu - Managing Partner - Evensys, Andra Zaharia - Freelancer Content Strategist, Alexandru Negrea - Managing Partner - Social Smarts, Florin Grozea - Managing Partner - Hit Yourself Consulting, Constantin Stanciu - Organizator WeContent, Clement Nicolaescu - Managing Partner - TheLIVE.Agency.

Principalele criterii de evaluare se referă la potenţialul proiectului în ceea ce priveşte nivelul de calitate al conţinutului, acoperirea interesului audienţei şi capacitatea de a continua implementarea pe durata agreată (între 6 şi 12 luni).


Participanţii la program îşi vor păstra dreptul de proprietate asupra materialelor video şi vor putea decide cu privire la distribuţia conţinutului în condiţiile în care este utilizat playerul pus la dispoziţie de TheLIVE.Agency.


Incubatorului de emisiuni live i s-au alaturat, in calitate de parteneri, mai multe “co-working space”-uri care vor sprijinii unele dintre proiectele castigatoare prin punerea la dispozitie a spatiului pentru realizarea filmarilor: Nod Makerspace, TechHub, V7 Startup Studio, 360 Hub.


Producţia video live a devenit un tool de comunicare foarte actual atât în proiecte de conţinut jurnalistic, dar şi în proiecte de conţinut pentru branduri, content marketingul cunoscând un trend impresionant în ultimii ani.


“În ciuda credinţei actuale că orice transmisiune live poate fi făcuta şi cu un smartphone, atunci când vine vorba despre proiecte mai complexe se constată foarte repede că necesităţile tehnice şi logistice sunt la un nivel superior, nivel care poate inhiba astfel de iniţiative. În cadrul acestui incubator ne propunem să eliminam barierele pe care le pot întâlni cei care intenţionează să dezvolte astfel de producţii live.”, spune Clement Nicolaescu, Managing Partner, TheLIVE.Agency.


"Paginademedia.ro este unul dintre "pionierii" producţiilor Live online, alături de echipa TheLive.Agency. Împreună, am realizat, acum aproape zece ani, printre primele - dacă nu chiar primele - interviuri live din online, într-o perioadă în care provocările tehnice erau considerabile, comparativ cu posibilităţile de acum. Susţinem dezvoltarea conţinutului video de calitate, a presei de calitate, în general, iar aici includem şi acest gen jurnalistic - interviul." - Petrişor Obae, editor şi fondator Paginademedia.ro


Etapa de înscriere a proiectelor se va întinde pe parcursul lunii februarie, urmând ca proiectele câştigătoare sa realizeze emisiuni lunare sau săptămânale pe o perioada de minim 6 luni.

Toate detaliile privind incubatorul şi formularul de înscriere se afla la adresa:

https://TheLIVE.Agency/incubator

TheLIVE.Agency este o agenţie full-service pentru proiecte de conţinut video live. Echipa agenţiei a participat în ultimii 10 ani la producţia live a multor evenimente, emisiuni şi proiecte speciale în România, Ungaria, Cehia, Austria, Franţa, Olanda, Elveţia pentru branduri (Scania, Chivas Regal, Alcedo, Toyota, Suzuki, Discovery Network, Telekom ...), evenimente (ICEEFest, HowToWeb, IMWorld, Product Management Festival, Gran Fondo Vienna ...) şi publicaţii (Ziarul Financiar, Gazeta Sporturilor, PaginaDeMedia, AvocatNet ...)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    incubeaza foarte bine, sunt foarte multumita de aceasta agentie

Trimite un comentariu

sus