Skip to main content

Nume nou în serialul Fructul oprit. Oana Moșneagu este Bihter

 
Nume nou în serialul Fructul oprit. Oana Moșneagu este Bihter
Bihter

Serialul Fructul Oprit va avea un nou personaj. Este vorba despre Bihter, un personaj negativ, interpretat de Oana Moșneagu. Prima apariție a lui Bither va avea loc în episodul de miercuri al serialului.

Publicitate

Ce rol va avea Bihter?

Oana Moșneagu, despre personajul Bihter: „Își face din răzbunare un scop principal și își canalizează toate acțiunile și energia în atingerea lui. Fără inhibiții, seducătoare, se folosește de arme ale feminității pentru a manipula și a obține informațiile de care are nevoie”

Oana Moșneagu are 28 de ani și este absolventă a UNATC. A jucat în seriale, filme de lung metraj (“Morometii 2”, “Faci sau taci”) și poate fi văzută și pe scena teatrului.

În prezent, poate fi urmărită în piesa de teatru „Poveste din Est” și în comedia polițistă „Faci sau taci”.

Oana Moșneagu:

Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu