Skip to main content

„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediție a fost depășită de Asia Express

 
„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediție a fost depășită de Asia Express
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine

UPDATE. Comunicarea Pro TV a evitat să răspundă Paginademedia.ro, însă a postat pe site un comunicat în care se anunța că următoarea ediție „Cântă acum cu mine” va fi pe 17 martie

Publicitate

Emisiunea Cântă acum cu mine s-a transformat în Cântă „mai târziu” cu mine, după prima ediție. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fața emisiunii de pe Antena 1, Asia Express. 

În primă fază - cel puțin așa apare în prezent și în program - emisiunea muzicală care a debutat în weekend pe Pro TV trebuia să fie și în această duminică.

Pentru duminica viitoare, Pro TV a programat în locul emisiunii un film din 2013, Cod roșu la Casa Albă, cu Gerard Butler și Morgan Freeman.

Pro TV are deja pe post promo cu filmul de acțiune. 

Cântă acum cu mine este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internațional emisiunea adună 100 de jurați - în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții se desfășoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulți jurați să cânte o dată cu el.

Cum a pornit, ca audiențe, emisiunea de pe Pro TV?

Show-ul Pro TV a debutat pe poziția a doua în audiențe, la nivel național și pe publicul comercial, după Antena 1 care avea pe interval Asia Express, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Când va fi pe post Cântă acum cu mine?

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana și Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni.

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere postului Pro TV. Oficialii televiziunii au evitat să răspundă întrebărilor Paginademedia.ro.

Citește și: 

AUDIENȚE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toți telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediții

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu cred ca va fi dat la vara nu are rost sa-l mai dea acum, sau sa scoata o zi din Ferma si sa-l dea dupa serialul Las Fierbinti deoarece romanul nostru este cel mai critic de pe planeta nimic nu le convine , , parerea mea este ca era destul de bun facut la standart international si apoi mai avea o emisiune Falsez pentru tine ,trebuia bagata emisiunea aceea si dupa aceasta emisiune .
  • e hai ca asta e buna, auzi sa fie din doua in doua saptamani ca revistele alea de la chiosc
    rusine PRO TV, nu va asumati esecul...Locul 2 ce are?

Trimite un comentariu