Skip to main content

„Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediţie a fost depăşită de Asia Express

 
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine
Loredana - jurat principal la Cântă acum cu mine

UPDATE. Comunicarea Pro TV a evitat să răspundă Paginademedia.ro, însă a postat pe site un comunicat în care se anunţa că următoarea ediţie „Cântă acum cu mine” va fi pe 17 martie

Publicitate

Emisiunea Cântă acum cu mine s-a transformat în Cântă „mai târziu” cu mine, după prima ediţie. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din faţa emisiunii de pe Antena 1, Asia Express.

În primă fază - cel puţin aşa apare în prezent şi în program - emisiunea muzicală care a debutat în weekend pe Pro TV trebuia să fie şi în această duminică.

Pentru duminica viitoare, Pro TV a programat în locul emisiunii un film din 2013, Cod roşu la Casa Albă, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman.

Pro TV are deja pe post promo cu filmul de acţiune.

Cântă acum cu mine este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internaţional emisiunea adună 100 de juraţi - în frunte cu Loredana, în faţa cărora concurenţii se desfăşoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulţi juraţi să cânte o dată cu el.

Cum a pornit, ca audienţe, emisiunea de pe Pro TV?

Show-ul Pro TV a debutat pe poziţia a doua în audienţe, la nivel naţional şi pe publicul comercial, după Antena 1 care avea pe interval Asia Express, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Când va fi pe post Cântă acum cu mine?

Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana şi Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni.

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere postului Pro TV. Oficialii televiziunii au evitat să răspundă întrebărilor Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

AUDIENŢE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toţi telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediţii

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Eu cred ca va fi dat la vara nu are rost sa-l mai dea acum, sau sa scoata o zi din Ferma si sa-l dea dupa serialul Las Fierbinti deoarece romanul nostru este cel mai critic de pe planeta nimic nu le convine , , parerea mea este ca era destul de bun facut la standart international si apoi mai avea o emisiune Falsez pentru tine ,trebuia bagata emisiunea aceea si dupa aceasta emisiune .
  • F F
    Nu cred ca în România va funcționa o programare la doua săptămâni.
  • Bing Bing
    e hai ca asta e buna, auzi sa fie din doua in doua saptamani ca revistele alea de la chiosc
    rusine PRO TV, nu va asumati esecul...Locul 2 ce are?

Trimite un comentariu

sus