Skip to main content

Cârcotaşii Huidu, Dezbrăcatu' şi Ioana Petric revin astăzi cu un nou sezon de Cronica Cârcotaşilor

 
Cârcotaşii Huidu, Dezbrăcatu' şi Ioana Petric revin astăzi cu un nou sezon de Cronica Cârcotaşilor

Huidu, Dezbrăcatu' şi Ioana Petric se pregătesc de un nou sezon de Cronica Cârcotaşilor. Emisiunea de satiră revine la Prima TV în această seară, de la ora 20:30.

Publicitate

Rubricile cu bâlbe de la televizor, „Vocea poporului” şi „Top ruşinică” se văd şi în acest sezon.

„Ne întoarcem cu sezonul 39 în ţara care oferă mai multe subiecte pentru Cronica Cârcotaşilor. Când totul va merge uns ca în Germania, Cronica va înceta să existe. Însă mi-e teamă că şi strănepoţii mei se vor ocupa cu succes de Cronica Cârcotaşilor”, spune Şerban Hudiu.

Emisiunea va împlini anul viitor 20 de ani de la lansare, iar cu această ocazie vor difuza o serie de „bălbe” din arhivă.

Show-ul de satiră a debutat în anul 2000, iar la început era prezentată de formula Şerban Huidu şi Mihai Găinuşa.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    @Georgel. Da, prietene, e ca tine, ne-ai convins pe toţi. Acel "DIN CULPĂ" pe care-l tot subliniezi tu, sigur le alină suferinţa rudelor celor 3 oameni morţi pentru că un papagal n-a avut răbdare să stea în coloană la fel ca restul lumii.

    Fii bun şi lămureşte-mă şi pe mine, cam de la ce număr de victime "din culpă" începe să devină o nesimţire să te întorci la o emisiune TV de caterincă proastă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat?

    Ultima problemă a ţării ăsteia e că ar fi plină de moralişti. Dimpotrivă, morala majorităţii e la fel de laxă ca a ta sau a subiectului articolului.
  • Georgel Georgel
    DIN CULPA!!! asta e decizia!! din CULPA. plus de asta nu a aparut vro 5 ani da nu a parasit emisiunea.. da 5 ani la tv.. CULPA! asta e decizia instantei CULPA!! sa retineti asta! "toti suntem moralisti pana in maduva oaselor, o tara plina de moralisti" sa nu uitam CULPA CULPA CULPA!!! ahahahahahhahahaha
  • mile mile
    bravo, la ce te referi, si in italia e la fel , de multi ani, nu e nevoie
  • johhny bravo johhny bravo
    Adica astia in 19 ani nu au avut nicio inovatie, vreo idee noua, doamne fereste, originala? Aceeasi prostie obosita, sa radem de altii? Bravo nenica.
  • Regele Regele
    Ai omorât 3 oameni nenorocitule, trebuia să putrezești în pușcărie..huidule
  • Lucian Lucian
    "Show-ul de satiră a debutat în anul 2000, iar la început era prezentată de formula Șerban Huidu și Mihai Găinușa." Gresit! La inceput show-ul a fost prezentat doar de Huidu si se numea Cronica Carcotasului .
  • D D
    De la plecarea lui Gainusa, emisiunea nu se mai merita a fi urmarita.
  • Costi Costi
    Da adevarul e ca ne-a fost foarte dor de ei.Cum mai rezista ființele astea pe post?Nu au audiența aproape deloc, nu vor sa accepte ca emisiunile pe care le comenteaza sunt cu mult peste întregul lor trust.Adica cum poți sa omori 3 oameni si sa poti sa mai razi la tv?Cum poti sa ai doua tute care isi arata chilotii pe mese si sa le numesti pe alea de la Capatos ***?Adica pe bune de unde ipocrizia asta?O emisiune infecta, marca Ultima Tv un post care nu are nici HD în 2019...
  • Corneliu Corneliu
    „Ne întoarcem cu sezonul 39 în țara care oferă mai multe subiecte pentru Cronica Cârcotașilor. Când totul va merge uns ca în Germania, Cronica va înceta să existe. Însă mi-e teamă că și strănepoții mei se vor ocupa cu succes de Cronica Cârcotașilor”

    Exact, tara in care omori 3 oameni, din vina ta, si nu faci o secunda de puscarie
  • R R
    Cine se mai uita la așa ceva!?

Trimite un comentariu

sus