Skip to main content

Cum arată grila nouă Realitatea TV. Cozmin Gușă, despre schimbări. Cuplu nou la matinal. Costi Rogozanu, emisiune de o oră

 
Cum arată grila nouă Realitatea TV. Cozmin Gușă, despre schimbări. Cuplu nou la matinal. Costi Rogozanu, emisiune de o oră

Grilă nouă de programe la Realitatea TV. Pe lângă intrarea lui Denise Rifai la talk-show-ul de seară, în locul lui Rareș Bogdan, vor fi și alte schimbări.

Publicitate

Cozmin Gușă, acționar Realitatea TV, a punctat pentru Paginademedia.ro modificările din program.

Printre schimbări: Un matinal nou, un jurnal de știri de seară și o emisiune realizată de Costi Rogozanu.

"Pe intervalul de dimineață vor intra Raul Giuglea și Florentina Bălășoiu, de la orela 7.00 la ora 10.00", a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Gușă.

O altă noutate:

"O emisiune nou introdusă este Decodor. O va face Costi Rogozanu, care "decodează" jocurile subterane ale presei și ale politicului în campanie. El va prezenta și știrile care au lipsit din agenda zilei, dar și de ce", spune Cozmin Gușă.

Despre formatul lui Costi Rogozanu:

"Câteodată e One Man Show, dar poate avea și un invitat", a spus Gușă.

Grila de programe Realitatea TV:

Luni - Joi

- 7.00-10.00 - Raul Giuglea cu Florentina Bălășoiu, program matinal. Până acum, matinalul era prezentat de cuplul Bogdan Muzgoci - Ramona Solomon.

- 10.00 - 14.00 -  Este un interval care va fi prezentat, intercalat, de Eli Roman - cu informații din actualitatea dimineții și de Marilena Mititelu - Casa Poporului.

- 14.00 - 17.00 - Claudiu Popa intră cu un tronson cu știri, talk-show, breaking news

- 17.00 - 18.00 - Andra Miron va avea o emisiune de analiză a evenimentelor din zi și din ce urmează.

Cozmin Gușă:

"O emisiune care pregătește, practic tronsonul de seară. Un fel de Newsroom, explicitat de un invitat. Este o analiză cu invitat pe ce ne oferă ziua până la orele 17.00"

- 18.00-18.30 - Știri, fără invitat, care, pe scurt, fac rezumatul zilei. Prezintă Delia Vrânceanu.

- 18.30-20.00 - Andra Miron intră din nou pe post, dar cu o dezbatere (4-5 invitați pe platou)

- 20.00-21.00 - Emisiunea principală de știri a zilei, cu Delia Vrânceanu. Știrile de seară sunt una din noutățile grilei.

- 21.00-0.00 - Legile puterii, noua emisiune cu Denise Rifai. În prima parte intră un invitat principal, care se întinde cam pe o oră, urmat de un panel cu analiști și politicieni.

- 0.00-1.00 - emisiune nou introdusă, Decodor. O face Costi Rogozanu, care "decodează jocurile subterane ale presei și ale politicului în campanie. Prezintă știrile care au lipsit din agenda zilei și de ce". Ca format "câteodată este One Man Show, dar poate avea și un invitat".

Vineri, Sâmbătă

18.00-20.00 Interviu/program despre personalități (nonpolitice). Sâmbăta aceasta, subiectul ediției va fi actorul Dorel Vișan.

20.30-00.00 - România 2019, emisiunea prezentată de Cozmin Gușă.

Duminică

17.00-20.00 Reluare la România 2019, rezumat al săptămânii

21.00-0.00 - Octavian Hoandră: 21.00 - 24.00. Dacă evenimentele nu o cer, emisiunea va fi nonpolitică. Dacă sunt evenimente, va fi adaptată momentului.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Bravo D-le Rogozanu! Urmaresc cu placere si interes emisiunea d-voastra, care, spre deosebire de multe altele , este extrem de echilibrata.
 • Bravo D-le Rogozanu! Urmaresc cu placere si interes emisiunea d-voastra, care, spre deosebire de multe altele , este extrem de echilibrata.
 • Am constatat si eu schimbarea si nu mi se pare de loc inspirata si nici de bun augur pentru spectatorii fideli ai Realitatii. Iar dna Rifai nu mai este moderatoarea obiectiva, impartiala si profesionista pe care o admiram sincer. Din pacate, s-a transformat intr-o tțață care se stropşeşte la invitati, nu-i lasa sa vorbeasca decat daca este in asentimentul lor, într-un cuvant a nceput sa semene mult cu ceea ce a fost Dana Grecu pentru A3. Regretabil !
 • Lamentabil Rogozanu! Realitatea TV a devenit ceva indecis, cred ca joaca pe mai multe planuri, sa vadă cine câștigă...
  Nu ne mai place, nu ne mai uitam, nici la Gusa si nici la Rogozanu...
  Si nu se poate ca piesa de rezistenta a Realitatea TV sa fie Denise Rafai!
  Mai bine închideți, ca nu e ce ne dorim!
 • Doamna, ce gluma de post. Ce a fost Realitatea pe vremea lui Vântu și ce ras a ajuns. Televiziune de cartier...patron cu mentalitate de aprozarist. Jurnalism de cumetrie, personal prost plătit și insolventa perpetua...realitatea e doar o umbră. Mai bine o inchidea...
 • Neinspirată grilă.
  Ideal ar fi să intre Gușă prin telefon peste toți, Hoandră să se urce pe masă la matinal, Pastia să fie corespondent special din sufrageria lui Rareș Bogdan de la Stejarii și Denise Rifai să comenteze judo seara de seară. Succesuri!
 • O prostie.Emisiune nouă dar singurul lucru schimbat e numele și prezentatorul.În rest,tot aceleași mizerii o sa auzim.Mizerii sub denumirea generică de "dezbateri politice"

Trimite un comentariu