Skip to main content

Finalul unei seri cu proteste, în burtiere: de la "Valuri de proteste" la "Scenariile laboratoarelor secrete" și "Firea cântă cu Simona Gherghe"

 
Finalul unei seri cu proteste, în burtiere: de la "Valuri de proteste" la "Scenariile laboratoarelor secrete" și "Firea cântă cu Simona Gherghe"

BURTIERĂ LA MINUT. Cum arată finalul unei seri cu proteste de stradă, în burtierele posturilor de știri? Am surprins burtierele din jurul orei 22.30, pe stațiile de știri.

Publicitate

Cum arătau?

Seară de proteste față de OUG 7, titra Digi 24, care îi avea în studio, la Cosmin Prelipceanu, printre alții, pe Florin Negruțiu și pe Lucian Mândruță.

La Antena 3, principala burtieră era EXCLUSIV: Știm scenariile laboratoarelor secrete. Dezbatere în studio, cu echipa Mihai Gâdea, Mircea Badea, Mugur Ciuvică, plus un spațiu acordat lui Liviu Dragnea, care vorbea de conspirațiile securiștilor.

Realitatea TV a fost, ca de obicei, "cu strada", după cum se vede și în titlurile de pe ecran. Burtiere de tipul: În seara asta, analizăm 17 minciuni ale lui Dragnea, Centrul Bucureștiului fierbe din nou, Dragnea, primit în Banat cu rahat, cătușe și huiduieli.

La 22.30, România TV avea un alt registru de subiecte. "Gabriela Firea cântă cu Simona Gherghe", anunța postul. Urma și "Soția lui Becali", dar și un subiect cu un "Parapsiholog celebru".

În această seară câteva mii de bucureșteni au manifestat împotriva OUG 7, legată de legile justiției. Manifestanții au pornit din Piața Victoriei într-un marș spre Ministrul Justiției. Proteste au fost și la Sibiu, Cluj și Timișoara.

Tot în această seară, actori ai Teatrului Național din București au manifestat pentru independența justiției. Printre ei: Victor Rebengiuc, Marius Manole, Mihai Călin și Claudiu Bleonț.

Burtierele posturilor TV, la ora 22.30:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu