Skip to main content

„Copilași, nu așa se câștigă existența!” Florin Busuioc, reacție dură la adresa tabloidelor care sugerau că a murit

 
„Copilași, nu așa se câștigă existența!” Florin Busuioc, reacție dură la adresa tabloidelor care sugerau că a murit

Florin Busuioc, reacție virulentă la adresa tabloidelor, după ce mai multe publicații au folosit o poză cu el și jurnalistul Ovidiu Oanță pentru a ilustra o știre despre decesul unui apropiat al jurnalistului. 

„Doliu la Pro TV” Din păcate, a murit. „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, „Reporterul Pro TV Ovidiu Oanță a făcut tristul anunț „Dumnezeu să te ierte, prieten drag, și să te odihnească în pace”, „După moartea Zinei Dumitrescu, încă o veste șoc în showbiz. A MURIT! Reporterul Ovidiu Oanță este cel care a făcut anunțul”, au fost câteva dintre titlurile afișate de publicații precum WowBiz sau Cancan.ro.

Publicitate

Toate știrile au fost ilustrate cu o imagine în care apar Ovidiu Oanță și Florin Busuioc. Doar că Busu nici măcar nu era subiectul știrii. 

Eu, în momentul acesta, declar public că vă dau în judecată dacă se mai întâmplă asta. Din momentul acesta, dacă mai apar astfel de titluri în tabloide și în televiziuni, eu, personal, vă dau în judecată”, a spus Florin Busuioc, invitat în emisiunea „La Măruță”, unde are rubrica „Despre vreme și vremuri”, în fiecare vineri.

În ediția de astăzi, Florin Busuioc a discutat, printre altele, despre titlurile înșelătoare ale tabloidelor, din care reiese faptul că acesta ar fi murit. 

„Am fost la spital și mi-am făcut un control la plămâni și sunt foarte ok. Am făcut și testul de capacitate pulmonară, deci sunt super ok, ca să nu mai scrie cretinii că sunt pe moarte. Nu, nu sunt pe moarte. Era să mor la un moment dat, dar mi-a trecut, a spus Florin Busuioc la intrarea pe platoul emisiunii.

Busu: „Doliu la Pro TV”. Ce să crezi, că a murit Busu, nu? Nu asta crezi?

În acest timp, Cătălin Măruță citește titlurile pe care le folosesc publicațiile Wowbiz, Cancan.ro și pagina de facebook a emisiunii Kanal D Prietena mea dragă:

  • DOLIU LA PRO TV! Din păcate, a murit. „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”
  • Reporter Pro TV Ovidiu Oanță a făcut tristul anunț „Dumnezeu să te ierte, prieten drag, și să te odihnească în pace”
  • După moartea Zinei Dumitrescu, încă o veste șoc în showbiz. A MURIT! Reporterul Ovidiu Oanță este cel care a făcut anunțul

Toate cele trei știri au fost ilustrate cu o poză cu reporterul Ovidiu Oanță și Florin Busuioc. În realitate, un prieten apropiat al lui Oanță era cel care a decedat.

După difuzarea capturilor de pe site-urile respective, Florin Busuioc a reacționat dur la adresa publicațiilor și celor care scriu știrile sau titlurile înșelătoare, folosind un limbaj jignitor. Prezentatorul meteo a declarat că dacă problemele de sănătate pe care le-a avut vor mai fi subiectul unor știri tabloid, îi va da în judecată.

Florin Busuioc: Și nu te gândești că a murit Busu? A declarat Ovidiu Oanță că a murit unul, adică un prieten de-al lui. Măi copilași, hai să vă explic ceva, ăștia, cretinii care scriu d-astea.

Eu, în momentul acesta, declar public că vă dau în judecată dacă se mai întâmplă asta. Din momentul acesta, dacă mai apar astfel de titluri în tabloide și în televiziuni, eu personal, vă dau în judecată.

E un titlu cretin. Băi se câștigă pâinea și cu adevăr. Puteți câștiga și frumos.

E o cretinătate, nu mai faceți treaba asta. Ați mai făcut-o și când eram în spital. Atunci eram mort de opt ore. Copilași, nu așa se câștigă existența.

FOTO. Câteva dintre titlurile postate de site-urile tabloid Cancan.ro și WowBiz. 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • "milica", dar tu nu critici nimic de la postul tau favorit "Antena 1" ? De "Ultimul Trib" nu zici nimic ? Doar a mutat emisiunea la miezul noptii. De "mastile" lui Negru ? La jumate pe comercial fata de "ferma vulgara". Si de "copia turceasca" "Fructul Oprit" nimic ? Aici nu comentezi ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/03/fructul-oprit-antena-group-proces
  • Mile antenist facut la norma , daca eu sunt slugoi pro , tu ce naiba esti , toata ziua pupi icoanele cu varanul ,
  • Sa-i dea in judecata pentru ce? Ca aia care citesc inteleg aiurea? Astia au numai titluri de-astea ca sa dai click sa citesti. Nu i-a pronuntat numele nu l-a bagat in fraze mincinoase n-au zis c-a murit cu subiect si predicat doar ca puse intr-un anumit context se poate interpreta. Cine ce interpreteaza e treaba lui. Asta e presa de mondenitati si vrajeli. Putea sa zica lucruri mai nasoale despre el :))
  • Sunt niște ***.. Ar trebui scoși în afara jurnalismului, asa sunt majoritatea titlurilor sa te ducă cu gândul în alta parte..
  • Nu a spus nimic jignitor la adresa acestor indivizi care scriu articole pentru se auzi de ei , foarte bine Busu poti sa le spui mai multe ca merita turci au cam luat-o la vale si numai stiu ce sa scrie sa ajunga si ei in top , pacat ca nu mai exista Stefan cel Mare , iar de cancan ca sa mai zic ,

Trimite un comentariu