Skip to main content

România TV o vede deja "legată" pe Kovesi: "Cătușele pregătite pentru Kovesi după audiere"

 
România TV o vede deja "legată" pe Kovesi: "Cătușele pregătite pentru Kovesi după audiere"

BURTIERĂ LA MINUT. Cum se vede audierea Laurei Codruței Kovesi, în burtiere? Ce au titrat posturile de știri?

Publicitate

De notat burtierele de la Antena 3 și de la România TV (post tv controlat de Sebastian Ghiță, cel care a făcut denunțul de la care a pornit anchetarea lui Kovesi.

"Kovesi, explicații pentru abuzurile comise", a titrat Antena 3. La România TV. Kovesi este deja "legată": "Cătușele pregătite pentru Kovesi după audiere".

Într-o altă burtieră, România TV vorbește, deja, despre "inculpare".

Laura Codruța Kovesi este audiată la Secția Specială de anchetare a magistraţilor în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Acuzațiile au pornit de la Sebastian Ghiță, cel care controlează România TV, care a spus că i-ar fi dat bani lui Kovesi (după ce ea i-ar fi cerut) pentru a plăti avionul cu care Nicolae Popa, fostul șef al FNI, a fost adus din țară din Indonezia.

GALERIE FOTO.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • pai rtv = ghita tv deci e normal sa-i soarba cuvintele ca daca asa zice sefu atunci musai e asa iar blegii cred
  • Pai cum sa nu. Romania tv si Antenele, pot face ce vor. Intr-o tara corupta ca a noastra, cand CNA se face pres la picioarele PSD-ului, ne mai mira astfel de derapaje? O sa primeasca o amenda la pachet, pentru toata luna martie, de 5000 ron, si pot da pe post, tot ce prinde bine partidului rosu. Si publicitate mascata fac intr-o veselie, pentru ca CNAul, nu le face nimic. Cumva ne meritam soarta aceasta, pentru ca nu am fost la vot. Acum ne plangem si ne miram.

Trimite un comentariu