Skip to main content

Emisiunea „Pe bune?!” a lui Andi Moisescu, înlocuită cu un film după două ediţii

 
Emisiunea „Pe bune?!” a lui Andi Moisescu, înlocuită cu un film după două ediţii

A doua schimbare de programare la Pro TV, într-o singură săptămână. După ce emisiunea „Cântă acum cu mine” a fost înlocuită săptămâna aceasta cu un film şi mutată duminica următoare, pe 17 martie, acum e rândul quizz-show-ului lui Andi Moisescu.

Publicitate

A rezistat doar două ediţii. Quizz-show-ului prezentat de Moisescu, care a debutat în urmă cu două săptămâni, a dispărut din grila postului. Luni, 11 martie, de la 22.30, când ar fi trebuit să fie emisiunea, Pro TV a programat un film, „A fost odată în Mexic - Desperado 2”.

Nu e clar ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea întrucât reprezentanţii comunicării Pro TV nu au răspuns întrebărilor Paginademedia.ro până la publicarea acestui articol.

În ediţia de luni, show-ul de pe Pro TV a fost devansat de Antena 1, care avea pe interval Asia Express. Cel puţin pe publicul comercial, unde „Pe bune?!” a avut 5,3 rating, în timp ce pe acealşi interval Antena 1 avea 7,2 rating.

Paginademedia.ro a solicitat informaţii suplimentare postului TV, prin departamentul de comunicare, însă nu am primit niciun răspuns.

Amintim că aceasta este a doua mutare de programare făcută săptămâna aceasta. Emisiunea Cântă acum cu mine, care a debutat duminică, îşi păstrează ziua şi ora de difuzare, dar va putea fi urmărită abia peste două săptămâni, pe 17 martie, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Citeşte şi: „Cântă acum cu mine”, schimbată duminică de Pro TV cu un film. În prima ediţie a fost depăşită de Asia Express

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    andy treci inapoi la ,, apropo ,, ca faceai calitate acolo Una din f putine emisiuni bune de pe toate programele romanesti Proasta a fost alegerea orei de difuzare care a dus la audiente slabe Pacat !
  • Constantin Constantin
    Pro tv-ul dacă vrea să fie numărul 1 în fiecare zi să facă bine să revină la grila de programe din perioada 1995-2013 când aveau pe lângă emisiuni și multe filme și seriale,poate că sunt eu mai nostalgic dar în anii aceea aveai ce să vezi la pro tv...
  • Constantin Constantin
    Pro tv-ul dacă vrea să fie numărul 1 în fiecare zi să facă bine să revină la grila de programe din perioada 1995-2013 când aveau pe lângă emisiuni și multe filme și seriale,poate că sunt eu mai nostalgic dar în anii aceea aveai ce să vezi la pro tv...
  • Expertul in Gramatica Expertul in Gramatica
    Stai linistit, marian, m-am prins ca nu erai tu, doar impartim acelasi birou, nu te mai enerva din cauza celorlalti postasti. A, am uitat sa iti zic, am sunat la scoala aia primara de care ziceai, au fost de acord sa te primeasca la orele de gramatica sub protectia anonimatului. Nu e tare? In sfarsit, o sa te lase sefii sa postezi de 3 ori pe zi, nu doar de 2!! Yey!
  • marian marian
    Va mltumesc d-na Iulia ,
  • marian marian
    Expertule comentariul de mai sus nu-mi apartine d-le Petrisor putina decenta acest om care sufera de sindromul Intact R mile,Alex sau cum se mai numeste sa dispara se pe acest site
  • Expertul Expertul
    Aseara, Ferma a fost peste fructul obosit pe toate targeturile. Ferma a fost urmarit de aproximativ 1,5 milioane de telespectatori, iar pe targetul comercial, 18 - 49 urban, a obtinut 7,4 rating si 20,6% share, in timp ce antena 1 cu serialul cucoanei ion a obtinut numai 5,8 rating si 16,1% share.
  • Crispo Crispo
    Pro TV dă semne de oboseală!
  • iun iun
    profesionisti :)))) .daca facea antena permutarile astea halucinante, „uite showul, nu e showul, venim cu noi formate, le anulam dupa o editie pt ca nu performeaza„ , era făcută cu oul și oțet. dar la pro, nu, ei sunt profesionisti.
  • razvaneana razvaneana
    emisiunea pe bune a lui andi moisescu se schimbe de pe pro tv pe pro x canalul barbatilor iar de acum luni dupa vlad sa fie filme de acum incolo asadar emisiunea pe bune va continua numai pe pro x luni 1 aprilie la ora 21 00
  • razvaneana razvaneana
    emisinea pe bune a lui andi moisescu se schimbe de pe pro tv pe pro x canalul barbatilor iar emisiunea lui moisescu va fi pe 1 aprilie la ora 22 00
  • Miu Miu Miu Miu
    Urmeaza Ferma,parca vad

Trimite un comentariu

sus