Skip to main content

Peste 460 de reclamații la România TV, după ce Sebastian Ghiță i-a amenințat cu bătaia pe protestatari

 
Peste 460 de reclamații la România TV, după ce Sebastian Ghiță i-a amenințat cu bătaia pe protestatari

CNA a primit plângeri „de ordinul sutelor și curg într-una”, la adresa postului România TV, după ce, pe acest canal, Sebastian Ghiță i-a amenințat cu bătaia pe manifestanții împotriva modificării legilor justiției, fără să fie împiedicat să facă acest lucru, a spus marți pentru HotNews.ro membrul CNA Dorina Rusu.

Publicitate

Organizația ActiveWatch a anunțat o sesizare, iar Rusu a spus că se va autosesiza la rândul ei, mai menționează sursa citată.

Totodată, din informațiile Paginademedia.ro, până la ora publicării acestui articol CNA a primit peste 460 de reclamații ce vizau emisiunea „Punctul culminant” de luni.

Sebastian Ghiță a intrat prin telefon la România TV, post la care a afirmat: „Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită care să le dea niște șuturi în fund”. 

„Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei”, a mai continuat Ghiță.  

Numărul uriaș de plângeri vine și în contextul în care în mediul online au apărut îndemnuri de sesizare a Consiliului Național al Audiovizualului. 

ActiveWatch a anunțat, ieri, pe Facebook că a făcut o reclamație la CNA, într-o postare pe care o redăm în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • si ce vreti ? e pravalia lui si daca plateste atunci toti sa spuna ce vrea el ( asa a zis si dragnea ) Prosti sint cei care urmaresc circul si cred ( Nelutuleeee ! )
  • Reclamatiile pot curge "intr-una" dintre sticle, canistre sau damigene. In cazul in care curg neincetat, hai sa nu mai implicam si o cratima: intruna.
  • Actiunile lui Ghita trebuie sustinute de toti romanii adeverati,iubitori de neam si tara!Si da,scursurile umane numite#rezist,trebuie ciomagite !
  • In studio era si "neconflictualul" Palada, cel care a batut in direct, la propriu, la alta televiziune, pe cineva care avea alte opinii. Iata cum se aduna la Raitaru/Romania TV "marile" spirite :-D
  • Si oamenii lui sunt net inferiori celor #rezist
    Desi nu sunt de partea unei tabere de genul celor doua,Ghiță iar visează cai verzi pe pereti

Trimite un comentariu