Skip to main content

La doi ani de la prima emisie, Penny FM lansează şi o platformă online

 
Echipa Penny FM
Echipa Penny FM

Penny FM, postul de radio disponibil exclusiv în lanţul de magazine Penny Market, a împlinit doi ani de la prima emisie şi a lansat o platformă online.

Publicitate

Staţia poate fi ascultată pe www.pennyfm.ro în variantă desktop, dar şi într-o variantă pentru mobil. Penny FM difuzează, ca orice alt post de radio, muzică, ştiri şi emisiuni live cu prezentator. Un plus sunt ofertele şi informaţiile despre modalităţile de promovare. Totodată, pe site, Penny FM vinde spaţiu publicitar, ca un post tradiţional.

Postul a fost lansat în urmă cu doi ani, cu emisia din studiourile Penny FM de la Viena, cu o echipă formată din mai mulţi oameni de radio cu experienţă din Kiss FM, RFI sau Pro FM.

Din echipa Penny FM fac parte redactorul-şef Daniel Pavel (ex RFI, Money Channel) şi Marina Neagu (ex Kiss FM), Adrian Iacob şi Răzvan Dobrea (ex Impact FM), Diana Elena Iarca (Radio 21), Oana Cernat (fost Alfa Galaţi, Pro FM, Lider FM, Neptun TV), Alexandru Camburu, Adrian Bogdan şi Claudiu Sara (fost prezentator matinal Pro FM).

Dimineaţa de România, Raftul cu Noutăţi, Pofta de bine la Penny FM, Penny FM Café şi Drum de Seară sunt emisiunile difuzate la Penny FM.

Cristina Florescu, Director Marketing, Penny Market:

„În cei doi ani de Penny FM, am reuşit să ajungem la sufletul românilor care ne-au trecut pragul, oferindu-le programe pe gustul lor. Prin lansarea website-ului www.pennyfm.ro ne propunem să ajungem şi mai aproape de români. Astfel, pasiunea şi profesionalismul echipei Penny FM vor putea transmite emoţiile şi informaţiile din programul fiecărei zile chiar şi în afara magazinelor noastre.”

„Da, există în România un radio live de cumpărături, radio ce a generat reacţii pozitive din partea ascultătorilor, fie că vorbim despre clienţii, angajaţii sau partenerii Penny Market. Penny FM reprezintă, deopotrivă, o promisiune îndeplinită a unui brand care arată zilnic că înţelege nevoile românilor, alături de ceea ce am putea numi, o renaştere acestui mediu, radio-ul”, a declarat Daniel Pavel la aniversarea de doi ani.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus