Skip to main content

Prezentatoare nouă la Acces Direct, în locul Simonei Gherghe

 
Prezentatoare nouă la Acces Direct, în locul Simonei Gherghe

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, intră de luni în concediu prenatal, iar un nou nume îi va lua locul.

Publicitate

Este vorba despre actriţa Cristina Cioran care trece la cârma emisiunii, începând de luni, 18 martie, anunţă postul.

Cristina Cioran:

„M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, şi abia aştept să încep emisiunea. Am ceva emoţii, pentru că nu este uşor să le prezinţi telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoţional. Însă abia aştept să înceapă această perioadă din viaţa mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00.”

 • Cristina Cioran este noua prezentatoare de la Acces Direct
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • D D
  Disperatule, am zis ca Exatlon sta mai bine pe comercial fata de Acces Direct. Casca ochii si citeste mai bine, penibilule.
  Dar nu mai schimba subiectul. Te supara adevarul ? Accest Direct prinde mai bine la pensionari decat tineri. Nu ?

  Si vezi ca pe intervalul 17-19, si Stirile Pro TV 17 si Ce spun romanii sunt peste emisiunea ta pe toate target-urile.
 • D D
  Disperatule, am zis ca "Exatlon" sta mai bine pe comercial fata de "Acces Direct". Casca ochii si citeste mai bine, penibilule...

  Dar nu mai schimba subiectul. Te supara adevarul ? "Accest Direct" prinde mai bine la pensionari decat tineri. Nu ?
  Si vezi ca pe intervalul 17-19, si "Stirile Pro TV 17" si "Ce spun romanii" sunt peste emisiunea ta pe toate target-urile.
 • Răzvan Răzvan
  Esti cu capu Dorule?? Puterea dragostei e sub acces direct pe comercial! Uita-te în tabel! Nu mai abera!
 • Expertul Expertul
  Cred ca Mile si Razvan erau mai potriviti pentru a prezenta emisiunea, avand in vedere ca publicul Antenei 1 este format in majoritate din pensionari, ***, asistati si needucati! Cei doi indivizi fiind obisnuiti sa foloseasca un limbaj injurios, ar fi adus un plus pentru acces direct :)
 • D D
  Si pe cine intereseaza "Puterea Dragostei" ? Probabil doar tu cu "mile" ce va mai uitati...
  La postul "Kanal D", doar "Exatlon" merita urmarit. Pe comercial sta mai bine fata de "Acces Direct".
 • Răzvan Răzvan
  Bai baiatule,ani la rand aceasta emisiune a fost cu mult peste Pro tv pe toate targeturile! Nu mai abera ,cifrele de acum sunt foarte bune ,este cu mult peste Puterea Dragostei pe comercial,national,urban,vezi clasamentul singur!
 • D D
  Emisiunea aceasta nu s-a inchis ? Dar probabil continua special pentru "postacii antenisti", de genul lui "Razan Putina R", "mile", "Mihai"...
  Si pentru pensionari. Pe stirea cu audiente divertisment pe luna februarie, pe national are 7.6 rating, urban 6.9 si pe comercial 3.8:
  https://www.paginademedia.ro/2019/03/audiente-divertisment-februarie-2019
  Dublu la batranei decat tineri. Jalnic...
 • F F
  Lasă mile. Nu mai face paralele din astea. Oricare din lista aia, chiar dacă este fan protv, are altceva de zis si toti au criticat de-a lungul timpului o emisiune, o prezentatoare, o situatie de la pro. Poți sa fii fanul unei televiziuni și sa ai coloana vertebrala și sa taci măcar atunci când este vorba despre acces direct. Dar când pupi acces direct, te-ai făcut de ras pentru totdeauna. Toți sunt deasupra ta. :))
 • mile mile
  f, la fel ca tine , marean , geo si compania, voi ce sunteti
 • F F
  Ia uite cum defilează antenistii cu acces direct. Bine, primii doi par același robot. :))
 • jk jk
  @Razvane Mara nu cred ca mergea pentru ca uneori mi se pare are un comportament nespecific de tv
  In fine,sincer,dacă nu era gravidă, era 99%sigur venita Mirela Vaida (azi e si ziua ei) sau o optiune de rezerva (dar mai distrugea o emisiune) Paula Chirila
 • Răzvan Răzvan
  Eu ma asteptam la Mara Banica,dar na..e buna si dna Cristina,sunt sigur ca va face treaba buna si va menține sau va creste audienta Acces Direct,oricum ,ramâne de văzut ! Asteptam audientele Acces Direct de luni! Ați postat si când a fost Mirela Vaida,poate postați si acum!
 • mile mile
  e foarte buna , se gaseste intotdeauna cineva pt bani multi

Trimite un comentariu

sus