Skip to main content

SHARED NEWS. Primul metru de autostradă din Moldova: Un viral cu 50.000 de share-uri pe Republica.ro

 
SHARED NEWS. Primul metru de autostradă din Moldova: Un viral cu 50.000 de share-uri pe Republica.ro

SHARED NEWS. Viralul zilelor trecute în online a fost cu siguranţă iniţiativa şi protestul afaceristului Ştefan Mandachi. A construit „primul metru de autostradă din Moldova” şi a invitat alţi oameni de afaceri şi cetăţenii din România la protest:

Publicitate

„Pe 15 martie, la ora 15, grevă naţională de 15 minute”.

Toate site-urile de ştiri şi nu numai au preluat informaţia, însă Republica a dat materialul viral pe acest subiect. Un material cu zeci de mii de distribuiri, peste 50.000 de like-uri şi share-uri conform Facebrands PRO, care prezintă efectele iniţiativei lui Mandachi:

Greva lui Mandachi nu mai este o simplă provocare pe reţelele sociale. Pe 15 martie, la ora 15, grevă naţională de 15 minute: de la angajaţi şi oameni de afaceri, la vedete şi fotbalişti, România răspunde provocării omului de afaceri sucevean care vrea autostradă”, titrează Republica.

Site-ul a publicat câteva nume care s-au alăturat protestului antreprenorului din Suceava:

„Sunt oameni obişnuiţi cei care i s-au alăturat, dar şi personalităţi din diferite domenii. Şi pentru prima dată, oameni de afaceri anunţă că se alătură protestului.”

Următoarea ştire populară din social media este legată de Laura Codruţa Kovesi care se numără printre femeile „onorate” de Universitatea Harvard în 2019. Informaţia a fost punctată de Ziare.com şi Digi 24, cu 12.000 respectiv 7.600 de like-uri şi share-uri:

„Fostul procuror şef al DNA apare pe lista întocmită de forul universitar alături de alte 20 de femei - magistraţi de rang înalt în ţările lor, activiste pentru drepturile omului sau politicieni”, notează Digi 24.

Alte publicaţii care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicaţii precum G4Media sau Adevărul.

Cele mai citite ştiri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro, „Pe 15 martie, la ora 15, grevă naţională de 15 minute: de la angajaţi şi oameni de afaceri, la vedete şi fotbalişti, România răspunde provocării omului de afaceri sucevean care vrea autostrada”, de Violeta Cincu

- 47.173 likes & shares;

2. ziare.com, „Kovesi, printre femeile onorate de Harvard in 2019”, de Alexandra Sandru

- 12.893 likes & shares;

3. digi24.ro, „Laura Codruţa Kovesi, onorată de Harvard de Ziua Femeii”

- 7.616 likes & shares;

4. adevarul.ro, „Un şofer de TIR a răbufnit într-un video destinat votanţilor PSD: „V-ar plăcea aşa o ţară? Frumos, autostrăzi, industrie. Ce ţară moştenesc nepoţii voştri? Idioţilor!“”, de Alina Mitran

- 6.566 likes & shares;

5. g4media.ro, „Sebastian Ghiţă poate reveni în România, mandatul de arestare a fost revocat. Întrebat dacă intră în politică, Ghiţă a spus: ”Sigur nu am să tac””

- 3.964 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus