Skip to main content

Plecare importantă la vârful Pro TV. Şeful vânzărilor şi-a anunţat demisia

 
Plecare importantă la vârful Pro TV. Şeful vânzărilor şi-a anunţat demisia

Plecare de la vârful postului Pro TV. Unul dintre cei mai importanţi oameni din structura de conducere, managerul de vânzări Zoe Vasilescu şi-a dat demisia, scrie site-ul cancan.ro.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, managerul de vânzări a anunţat agenţiile de publicitate că urmează să plece fără a da însă o dată la care se va întâmpla.

Conform aceloraşi surse paginademedia, la anumite vizite în agenţiile de publicitate, pentru a-şi anunţa plecarea, Zoe Vasilescu a venit împreună cu managerul general al staţiei, Aleksandras Cesnavicius.

Zoe Vasilescu este unul dintre cei mai vechi angajaţi ai postului, pentru care a lucrat aproape 20 de ani. A venit în grup, în 2001, de la Ogilvy, unde lucrase în agenţia de media Mindshare.

La început, a fost manager de vânzări pe postul Acasă TV, după care a preluat şi zona de publicitate a Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • intrebatoru intrebatoru
    Intrebarea zilei; da' toti sefii astia cand pleaca unde se duc? E loc pentru toti? Le duce cineva lipsa? Se duc pe bani mai multi? Sau se duc sa cheltuiasca ce au strans? zic si eu
  • Mihai Mihai
    Apropo se știe cine va prelua departamentul de vânzări? ar fi interesant de aflat dacă vine cineva și de unde
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Se plange in hohote vad. Nu m-am luat de ea, in mod special, am aratat ca ala e trendul. 90% din cei 'introdusi' prin diverse cai de la PRO la Giugi|RCS-RDS sunt niste nulitati care au manelizat trustul. Si stati linistiti ca stiu foarte bine despre ce vorbesc.
  • Alin Alin
    @Gigi Berlogea, faptul ca unii ca tine au reusit sa ajunga pe pagina de media este o dilema pentru mine. Ramai tu sa te zbati in mediocritate, cu toate ca daca ma uit bine la atitudinea ta, s-ar putea ca mediocritatea sa fie putin prea mult pentru tine. Iti dai cu parerea despre oameni fara sa ii cunosti, fara sa le stii realizarile, esti doar un postac si asa o sa ramai toata viata. " -o "
  • Carmen Carmen
    @gigi berlogea
    Clar esti un frustrat de la digi. Speriat ca iti fura Pro-ul jobul.
    Stai linistit, femeia asta vinde, iar la voi la digi nu ar avea ce.
    E ca si cand ai avut o taraba in Paris si pleci ca sa vinzi in...Baicoi. Ai inteles? Cine vine la taraba voastra fara vad? Aa, ca oameni din Pro au fost chemati, e alta. Dar, cand sefii tai i-au vazut in ograda, s-au speriat. Cum s-ar speria nea Marin cu geanta plina de praz la business class. Stii ce zic?
  • Costel Costel
    Pro tv ul este încă cel mai urmărit post tv,dar cred că v-a mai scădea în audiențe uitati-vă cum arăta grila de programe în 95,96,97,98,99,2000-2012 și cum arată acum,nu mai difuzează nici un film serial,filmele sunt tot mai rare,chiar nu s-a plictisit nimeni de Maruta,Vorbește lumea,Lectii de viață,și să difuzezi dimineata aproape 5 ore doar stiri mi se pare cam mult,sunt destule alte posturi de știri.
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Vine la Giugi24. E loc pentru toti din trustul PRO acolo, inca se mai poate maneliza postul RCS&RDS si mai mult.
  • Alin Alin
    Bravo, Zoe! Smart choice to do :) Sa isi rupa gatul singuri :)
  • Andrei Andrei
    Eu nu inteleg ce va tot certati pt niste televiziuni care pana la urma urmaresc profitul, sa faca cat mai multi bani. Eu ma bucur ca fiecare post tv incearca formate tv noi si pana la urma fiecare are o telecomanda si este liber sa aleaga fiecare ce emisiune direste sa vada. Eu ma uit atat la Pro TV cat si la Antena 1. Ma uit la aceste doua posturi in functie de emisiune, imi place ma uit, nu imi place schimb.
  • marian marian
    Razvan nu stiam ca ti-ai facut evaluarea du-te si te culca antenist de cea mai joasa speta
  • marian marian
    Am vazut pe situl respectiv ca pleaca acelasi site care se crede cel mai tare din tara anunta sus si tare ca pro este in picaj din cauza audientelor de anul trecut , minciuni cred ca nu stie cum sa-si vanda ziarele, eu dupa caum vad aproape zilnic este nr, 1 dar ce sa faci sunt persoane care vor ca pro sa dispara vom vedea cine are dreptate ,

Trimite un comentariu

sus