Skip to main content

300 de publicaţii pe serviciul Apple News. De la Wall Street Journal la Vogue

 
300 de publicaţii pe serviciul Apple News. De la Wall Street Journal la Vogue

Apple si-a lansat luni 25 martie un serviciu nou, pe baza de abonament, care iti da acces la sute de ziare, reviste si publicatii online.

Publicitate

Abonatii Apple News vor putea accesa acum peste 300 de publicatii, pe primele locuri aflindu-se The Wall Street Journal, Vogue, People, Sports Illustrated, Time, Wired &TechCrunch si multe altele.

Serviciul este disponibil acum in America si Canada, urmind a fi extins in Marea Britanie si Australia, iar toate publicatiile vor fi disponibile pe iPhone, iPad si Mac.

Cit costa?

O luna e gratis, iar apoi 9,9USD pe luna, si abonamentul iti da acces si la toate editiile din urmă.

Apple arata ca daca te abonezi la fiecare publicatie in parte ajungi sa platesti 8000USD pe an in timp ce la Apple News+ platesti doar 120 de dolari pe an.

Serviciu de streaming propriu - Apple TV Plus

Tot luni 25 martie 2019, Apple a facut un anunt indelung asteptat cu lansarea Apple TV Plus pe piata serviciilor de streaming, pentru la toamna.

Acesta este varianta imbunatatita a Apple TV care va integra cel putin 25 de canale TV si servicii de streaming de la alte platforme si distribuitori: Hulu, Amazon Prime, CBS all Access, Show Time si multe alte servicii de streaming disponbiile direct din aplicatie.

HBO si Cinemax vor fi si ele integrate dar disponbile la un cost suplimentar. Apple TV Plus va inlcude o serie de programe proprii, Apple avind deja un volum impresionant de continut origininal finalizat sau in pregatire. Dispozitivele vor fi aceleasi, Apple TV, Macs si iPhones, cu SmarTV-urile de la Samsung, LG (in citeva luni), Sony, Vizio, Roku si Amazon Fire.

Nu se stie pretul abonamentului inca dar se stie ca nu vor fi reclame, iar continutul va fi disponibil online sau inregistrat.

Autor: Dana Iancu Dana.IancuPaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus