Skip to main content

Petrom are un nou șef la comunicare: fostă jurnalistă Antena 3 și fost purtător de cuvânt în Guvenul Grindeanu

 
Petrom are un nou șef la comunicare: fostă jurnalistă Antena 3 și fost purtător de cuvânt în Guvenul Grindeanu
Foto - gov.ro

OMV - Petrom are un nou șef la departamentul de comunicare. Este vorba despre Alina Petrescu, fostă jurnalistă la postul Antena 3, scrie site-ul Energia.ro. Ar urma să intre în funcția de director de comunicare de la 1 mai, notează publicația care citează surse din industrie.

Până acum postul de șef la departamentul de comunicare era ocupat de Dan Pazara. 

Publicitate

Alina Petrescu a părăsit postul de știri Antena 3 în martie 2017, pentru funcția de purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu. Petrescu a fost realizatoarea emisiunii Esențial de la Antena 3.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional. A lucrat doi ani în redacția EuroNews, iar cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni.

În 2010, Alina Petrescu a prezentat pentru șase luni Observatorul, în locul cuplului Lucian Mîndruță - Alessandra Stoicescu.

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @Paco, ai vrut sa zici un reporter de anvergura asa ca tine. Am observat ca esti foarte critic la adresa tututor de prin TV. Sigur tu esti un "mare reporter" cu câteva de coferinte de presa la ADP la activ. De aici si "spiritul critic" si complexele, normal. În ciuda faptului ca a lucrat si la A3, Alina a fost un jurnalist cum tu nu vei fi niciodata...
  • Mi-am facut o cruce maaare. Dar nimic nu-i de mirare intr-o epoca a impostorilor. Miscarea asta nu face decat sa ridice intrebarea ce joc joaca Petrom? Ca daca Alina Petrescu e director de comunicare la o multinationala tip Petrom, e clar ca si Andreea Balan poate sa cante la Scala din Milano. Asta e flagrant-delict de prostie. Daca-si imagineaza cumva ca aducand oameni din Antena 3 scapa de furia proletara a *** din PSD+ALDE, se pacalesc amarnic.
  • "paginademedia", iar nu postati audientele de joi ?
    Aseara, "Ferma" a avut 9.7 rating pe comercial iar "Antena 1" doar 4.2... Dublu.
  • e stirea anului in media probabil. O tristete de tipul asta, mama plicstiselii si moartea pasiunii, sa dea o astfel de lovitura si sa se cocoate pe cel mai mare buget de media din Romania sau unul din cele mai mari oricum. nu poate fi sot mai bucuros acum decat catalin popa ex-rtv. de la petrom nu ma asteptam la o asa prostie, cu toate ca plecarea lui pazara luata separat e cea mai buna chestie de departe. se mai schimba privilegiatii din media care sugeau bani de la petrom cu altii, dar per ansamblu nu a vazut o mutare mai proasta la varful unei multinationale de la noi ca asta.
  • Petrom nu comunică mai nimic. Dacă doreau să aiba un om de imagine din media puteau lua un reporter de anvergura. Alina Petrescu e cel mult anostă.Atât de anostă că nimeni nu i-a simțit lipsa în presă.

Trimite un comentariu