Skip to main content

Când începe noul serial cu Ştefan Bănică, „Liber ca pasărea cerului”

 
Când începe noul serial cu Ştefan Bănică, „Liber ca pasărea cerului”

Luna aceasta îşi face debutul noul serial de comedie al Antenei 1, cu Ştefan Bănică în rol principal. „Liber ca pasărea cerului” va debuta pe 21 aprilie, duminica de la ora 20.00.

Publicitate

Primul episod al serialului „Liber ca pasărea cerului” va fi difuzat pe intervalul 20.00 - 21.30.

Producţia intră pe un loc lăsat liber de reality-show-ul Asia Express, care se încheie pe 16 aprilie.

Ştefan Bănciă revine cu un rol într-un serial la 14 ani după Băieţi Buni, difuzat de Pro TV.

Despre serial

„Liber ca pasărea cerului” este o comedie de situaţii care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu şi Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Atât pentru Orlando (Ştefan Bănică), un pierde-vară pentru care viaţa este o nesfârşită aventură, cât şi pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid şi uşor aiurit care îşi pierde serviciul, casa, maşina şi e pe cale să divorţeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

Ducu şi Orlando sunt cei mai buni prieteni din copilărie. Au făcut şcoala şi liceul împreună, însă viaţa i-a despărţit. Fiecare a luat-o într-o altă direcţie şi nu au mai ştiut unul de altul. Se întâlnesc acum, după 20 de ani, şi pare că nimic nu s-a schimbat. Au aceleaşi glume, aceleaşi obsesii amuzante şi frici de necontrolat, aceeaşi dulce inconştienţă de adolescenţi, aceeaşi perspectivă, complet opusă asupra vieţii şi micilor lucruri care contează. Însă fericita reîntâlnire vine într-un moment de încercări pentru fiecare dintre ei.

Acum sunt doi adulţi care vor să se lămurească ce au făcut cu viaţa lor şi încotro vor să o apuce. Şi sunt convinşi că vor depăşi mai uşor obstacolele care le ies în cale dacă se ajută unul pe celălalt.

Ştefan Bănciă:

„Am filmat anul trecut timp de o lună si jumătate, aproape zi de zi, în plină vară, în mai multe locaţii. A fost un ritm de lucru alert. M-am înţeles excelent cu Vizante, ne-am distrat copios, am construit si anumite scene împreună, care nu existau în scenariul iniţial. M-am înţeles bine cu întreaga echipă, căreia îi mulţumesc pentru răbdare. Iar personajele care apar permanent, interpretate de Jojo - Cătălina Grama, Andreea Samson, Adrian Anghel, Alma Costin şi Laila Abdel Hafiz, colorează extrem de bine serialul.

Liber ca pasărea cerului e un gen de poveste care nu s-a mai făcut până acum în serialele româneşti. Nouă ne-a plăcut foarte mult această experienţă. Sper ca telespectatorilor să le placă acest serial şi să îndrăgească personajele.”

Marius Florea Vizante:

„Liber ca pasărea cerului a fost o propunere interesantă pe care, deşi am încercat, mi-a fost foarte greu s-o refuz. Şi mă bucur că nu am făcut-o. Am muncit mult, ne-am zbătut mult şi cred că a ieşit un serial care va plăcea multora.

Sunt sigur că oamenii se vor recunoaşte în toate situaţiile şi întorsăturile din filmul acesta. Se vor recunoaşte inclusiv în şmecheriile pe care va încerca să le facă personajul Orlando, pe care-l joacă Ştefan. De asemenea, mă bucur pentru că am ajuns să îl cunosc mai bine pe Ştefan şi să colaborăm extraordinar. E unul dintre cei mai buni profesionişti pe care i-am întâlnit vreodată şi un prieten de nădejde. Nu poate să iasă de aici decât un serial mişto.”

FOTO. Liber ca pasărea cerului

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hahahahahahaha
    pune serialul duminca ca sa prinda si ei locul 1
    luni slabe sanse cu vlad, marti miercuri si joi umilit de fierbinti, vineri nici o sansa cu talentatii
    mai repede il punea sambata, si iumor duminica

Trimite un comentariu

sus