Skip to main content

Chefi la cuțite, sezon special. Schimbare de format și de nume

 
Chefi la cuțite, sezon special. Schimbare de format și de nume

Sezonul se primăvară al cooking-show-ului „Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu o ediție specială. Show-ul jurizat de aceiași Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se va numi „Chefi la cuțite - Familii la cuțite”, iar competiția se va da, după cum îi spune și numele, între familii. 

Sezonul special, „Familii la cuțite” va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membrii unor familii, anunță reprezentanții Antenei 1.

Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri „la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare. Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru. 

Publicitate

Chefii vor fi puși față în față cu o decizie foarte importantă, aceea de a-și alege fiecare cele mai bune trei familii, alături de care să aibă o șansă la premiul cel mare.

Chefi la cuțite va continua și în varianta „tradițională” de până acum. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • o BALARIE noul format - un super idiot de regizor sau producator care a venit cu aceasta balarie In Familie - a REUSIT un IDIOT sa strice ceva frumos
  • Urmaream, nu tot timpul, e adevarat, Chefi la cutite . Acum, nici nu mai vreau sa aud! Circ si prost gust!
  • " Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru. " De parca nu au avut miliardele de sanse aceste "vedete" de carton sa se faca vazute la trustul "familiar" Intact Media. Deja s-a tabloidizat si aceasta emisune culinara. Vor fi prezente aceleasi "vedete" ale trustului pe care le vedem deja de cativa ani la TOATE celelalte emisiuni Antena 1: Varciu, Ruby, Dorian Popa, Margherita , Nea Marin si restul no-name-urilor care se cred vedete doar prin simplul fapt ca sunt rubedenii ale alora din trust si astfel apar in emisiuni. Piata e saturata de fetele alora. Chiar nu mai sunt oameni obisnuiti care sa concureze sicner si fara caterinca la astfel de emisiuni ? Chiar trebuie sa vada telespectatorii aceleasi "vedete" de dimineata pana seara in toate emisiunile Antenei 1? Doar sa nu ne imaginam ca vor schimba categoria de vedete ce va fi prezenta in noua emisiune. Aceiasi mascarici peste tot. Chiar imi placea emisiunea, pacat.

Trimite un comentariu