Skip to main content

Chefi la cuţite, sezon special. Schimbare de format şi de nume

 
Chefi la cuţite, sezon special. Schimbare de format şi de nume

Sezonul se primăvară al cooking-show-ului „Chefi la cuţite” revine la Antena 1 cu o ediţie specială. Show-ul jurizat de aceiaşi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se va numi „Chefi la cuţite - Familii la cuţite”, iar competiţia se va da, după cum îi spune şi numele, între familii.

Publicitate

Sezonul special, „Familii la cuţite” va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membrii unor familii, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Acestea vor trece, ca şi până acum, printr-o perioadă de audiţii şi una de battle-uri „la cuţite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câştigătoare. Elementul-surpriză al noului sezon va da şansa şi unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru.

Chefii vor fi puşi faţă în faţă cu o decizie foarte importantă, aceea de a-şi alege fiecare cele mai bune trei familii, alături de care să aibă o şansă la premiul cel mare.

Chefi la cuţite va continua şi în varianta „tradiţională” de până acum.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GEO GEO
    o BALARIE noul format - un super idiot de regizor sau producator care a venit cu aceasta balarie In Familie - a REUSIT un IDIOT sa strice ceva frumos
  • Cora Cora
    Urmaream, nu tot timpul, e adevarat, Chefi la cutite . Acum, nici nu mai vreau sa aud! Circ si prost gust!
  • alex alex
    WAI ...CE PORCARIE ...degeaba l-am asteptat...
  • Anthalle Anthalle
    " Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru. " De parca nu au avut miliardele de sanse aceste "vedete" de carton sa se faca vazute la trustul "familiar" Intact Media. Deja s-a tabloidizat si aceasta emisune culinara. Vor fi prezente aceleasi "vedete" ale trustului pe care le vedem deja de cativa ani la TOATE celelalte emisiuni Antena 1: Varciu, Ruby, Dorian Popa, Margherita , Nea Marin si restul no-name-urilor care se cred vedete doar prin simplul fapt ca sunt rubedenii ale alora din trust si astfel apar in emisiuni. Piata e saturata de fetele alora. Chiar nu mai sunt oameni obisnuiti care sa concureze sicner si fara caterinca la astfel de emisiuni ? Chiar trebuie sa vada telespectatorii aceleasi "vedete" de dimineata pana seara in toate emisiunile Antenei 1? Doar sa nu ne imaginam ca vor schimba categoria de vedete ce va fi prezenta in noua emisiune. Aceiasi mascarici peste tot. Chiar imi placea emisiunea, pacat.

Trimite un comentariu

sus