Skip to main content

Adrian Sârbu şi Marius Tucă sunt oficial parteneri. Cât deţine fiecare din Smart FM

 
Adrian Sârbu şi Marius Tucă sunt oficial parteneri. Cât deţine fiecare din Smart FM

Smart FM vine cu o nouă schimbare de acţionariat în faţa CNA. O schimbare în urma căreia Marius Tucă şi Adrian Sârbu au devenit, oficial, parteneri.

Publicitate

Detalii, în continuare:

CNA a discutat în şedinţa de astăzi o solicitare din partea societăţii Radio Smart SRL de modificare a acţionariatului. Mai exact, pentru intrarea lui Adrian Sârbu alături de Marius Tucă în postul de radio.

Smart FM a mai depus o cerere, în urmă cu două luni. La vremea respectivă, CNA a cerut o amânare pentru a discuta cu un reprezentant al Smart FM pentru a discuta despre strategia de grilă.

Azi a venit şi un reprezentant de la Smart FM. A venit Adriana Părpureanu, care timp de mai mulţi ani a reprezentat Pro TV în relaţia cu CNA.

Smart FM şi-a modificat deja acţionariatul. Intrarea lui Adrian Sârbu a fost deja înscrisă la Registrul Comerţului, deşi, până acum, de obicei schimbările se făceau după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi dădea acordul.

De ce a făcut Smart FM altfel?

Adriana Păpureanu, întrebată de ce s-a produs modificarea de acţionariat înainte ca CNA să fie notificat:

„Societatea se afla într-un blocaj financiar şi nu mai putea să facă absolut nimic. În momentul în care s-a modificat acţionariatul, s-au deblocat plăţile către instituţiile statului”, a explicat Adriana Părpureanu.

Totodată, Radu Herjeu şi Dorina Rusu au propus amânarea unui vot pentru a discuta cu unul dintre administratorii Radio Smart legat de planurile cu acest post de radio.

„Smart FM e un radio uşor atipic, nu e chiar un radio comerial, iar Adrian Sârbu e cunoscut că dă o tentă comercială accentuată produselor pe care le achiziţionează. Aş fi vrut să ştiu în ce măsură radioul îşi păstrează acea latură culturală”, a spus Radu Herjeu.

Adriana Părpureanu, reprezentantul Smart FM:

„Nu pot să mă pronunţ eu asupra politicii editoriale. În acelaşi timp, eu pot să vă spun că urmează o modifcare de licenţă, în cazul în care veţi aproba această schimbare de acţionariat.

În acel moment trebuie să vină în faţa dumneavoastră cu propunerea. Astăzi este o chestiune de acţionariat, dar în momentul în care se depune o solicitare modificare de grilă, aşa cum va fi ea, minoră sau majoră, responsabilul cu conţinutul editorial va trebui să se prezinte în faţa dumneavoastră.”

Acţionariatul Smart FM:

Acţionariatul Radio Smart SRL arată astfel:

Aleph Media SRL – 50%, Marius Tucă – 40%, Dan Iacob – 10%.

Aleph Media SRL are acţionari pe Prosperya Financial Management SRL – 99,9863% (Iacob Ana Cristina – 90% şi Abalante Limited din Cipru), Zazu Film SRL (0,013%) şi Iacob Ana Cristina – 0,0007%. Cristina Iacob este regizor şi iubita lui Adrian Sârbu.

SC RADIO SMART SRL deţine 6 licenţe audiovizuale (Radio Smart în Bucureşti şi Alba Iulia şi Wyl FM în Ploieşti, Câmpina, Târgovişte, Snagov).

În finalul discuţiei, CNA a dat un vot pentru schimbarea de acţionariat, dar a decis să trimită postului şi o scrisoare de atenţionare pentru că a produs modificări înainte să primească un vot din partea forului audiovizual.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mandinga mandinga
    cum e cu evziunea fiscala?
    sterge orlandon teodorovici tot ?
    felix & asociatii golesc puscariile, albesc caziere, instaureaza hotia fara de pedeapsa, sterg datoriile.
    prostii platesc
  • grasutu de la 10 grasutu de la 10
    Tuca e neschimbat. Sau e poza veche?
  • ian ian
    Pe vremuri, Sarbu facea cadou iubitelor case de schimb valutar. Acum a trecut la alt nivel, le cadoriseste... cultural. In felul asta poate ca duduia nu va mai face filme decoltate si nule ca valoare artistica si se va ocupa de radio...
  • cialicu nicola cialicu nicola
    Doresc sa fie si domnii care conduc smartfm sa conducă si protv
  • @un om. Tu contezi in vreo piata, chiar si in cea de langa casa ta? Pe cuvantul tau ca e Sarbu lacom? Bai, vorbiti fara sa aveti habar. Cam ca Dejeu, pardon Herjeu, care are nevoie de latura culturala dar pe *** o scapa de fiecare data de amenzi.
  • un om un om
    Doi băieți lacomi care se vor lucra reciproc au pus de-o afacere. Niciunul nu mai conteaza pe piata.

Trimite un comentariu

sus