Skip to main content

Fostul Guerrilla Alexandru Anghel începe o nouă emisiune la Smart FM

 
Alexandru Anghel
Alexandru Anghel

Alexandru Anghel, fost realizator de programe şi director muzical la Radio Guerrilla, se alătură postului Smart FM, condus de Marius Tucă.

Publicitate

Omul de radio va începe de astăzi o nouă emisiune pe segmentul „drive time”, numită Smart Drive Time. Emisiunea va fi difuzată pe intervalul 16.00 - 19.00, iar ca format, Smart Drive Time va avea, pe lângă muzică, şi recomandări culturale de teatru, concerte, festivaluri, film, expoziţii şi alte moduri de petrecut timpul liber.

Totodată, Smart Drive Timeşi invitaţi permanenţi şi o serie de rubrici speciale:

- în fiecare luni, Teatru cu Mihai Brezeanu: Critic de teatru într-o manieră modernă, nescorţoasă.

- În fiecare marţi, Andrei Zamfir, muzician (The Mono Jacks) vine în studio cu propuneri muzicale şi culturale. Cei doi dezbat noutăţile săptămânii din toate zonele de interes.

- În fiecare joi, Edmond Niculuşcă, preşedintele ARCEN (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate) pentru o rubrică de radio pentru şi despre Bucureşti, cu poveşti din Bucureştii vechi, tururi prin Bucureşti-ul actual, probleme şi soluţii pentru oraşul în care trăim.

- În fiecare vineri, Traducerea şi adaptarea: veveriţa bc. Acest Irina Margareta Nistor al subtitrărilor de pe internet, simbolul unei generaţii, veveriţa_bc traduce şi adaptează din limba engleză în limba română piese din playlistul Smart FM. Ascultătorii care vor ghici piesa tradusă vor fi premiaţi.

Smart FM se poate asculta pe 107.3 în Bucureşti şi online pe Smartfm.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tom si Jderii Tom si Jderii
    Banii nu cred ca vin asa de usor. Tuca nu mai detine majoritatea actiunilor ci maestrul de lumini si umbre Adrian Sarbu. El cred ca va pune pe picioare acest post de radio. Succes!
  • Mihai Mihai
    Felicitari Alexandru Anghel pentru ca nu ai mai acceptat presiunile de a face propaganda pro-PSD la Radio Goarna PSD Guerrilla conduce de *** Dobrovolschi si ai ales o cale de libertate !
  • EU radio fm EU radio fm
    si in reteaua wyl fm Ploiesti 95.9 , campina 103.2 si targoviste 88.7 . Revin banii la Smart, sau a strans Tuca la pusuclita in ultimu an? :)

Trimite un comentariu

sus