Skip to main content

iCEEfest, un nou concept: Upgrade 100. Festivalul se pregăteşte şi de "export"

 
iCEEfest, un nou concept: Upgrade 100. Festivalul se pregăteşte şi de "export"

iCEE.fest, unul dintre cele mai importante festivaluri de online şi digital din regiune, se va desfăşura la Bucureşti, pe 13 şi 14 iunie. Evenimentul vine cu o schimbare de format şi cu zeci de speakeri de la cele mai importante companii de pe glob.

Publicitate

Festivalul va fi, de anul acesta, sub umbrela brandului „Upgrade 100”, acelaşi nume pe care îl are emisiunea lui Dragoş Stanca, de la Radio Guerrilla. Unul dintre motivele pentru care s-a produs această schimbare este extinderea festivalului şi în alte regiuni ale lumii.

Dragoş Stanca, organizator si fondator al festivalului, a explicat decizia:

„Upgrade 100 e noul brand sub care vom dezvolta nu doar festivalul, ci si aplicaţia de networking si e-learning, evenimente si programe pentru companii, produse media profesionale diverse – am început cu emisiunea radio Upgrade 100 de la Radio Guerrilla si podcastul aferent.

De asemenea, vizăm si dezvoltarea proiectului in afara regiunii CEE

Aplicăm ce predicăm: necesitatea de evoluţie si perfecţionare continuă, într-o lume accelerată exponenţial de tehnologie. Practic, am dezvoltat conceptul „Upgrade to the best version of you”, pe care l-am comunicat in ultimii 3 ani de festival, in forma sa concentrată: Upgrade 100.”

ICEEfest: Upgrade 100. Cine vine la Bucureşti

Vor urca pe scenă oameni de la marile companii ale lumii printre care Google, Facebook, eBay, Salesforce, Accenture, The Guardian, Hubspot, Waze, Reddit, Booking.com, Verizon, Flipboard sau Vaynermedia.

Invitatul special din acest an vine din domeniul transformării digitale. Este vorba despre Salim Ismail, unul dintre fondatorii celebrei Singularity University – cunoscut antreprenor si autor al best-seller-uli „Exponential Organizations".

Speakerii din acest an sunt grupaţi în trei categorii, pe 11 linii de conţinut:

1.Staruri internaţionale cunoscute în domeniul transformării digitale, iar anul acesta invitat special fiind chiar Salim Ismail, co-fondator al „Singularity University”.

2.Lideri globali din digital si tehnologie si speakeri profesionisti, pentru inpiraţie, idei si trenduri macro.

3.Experti si „doers” - oameni care fac lucrurile să se întâmple în mari companii globale ori startup-uri inovative, pentru aplicabilitate imediată.

Festivalul va avea şi conţinut dedicat pentru startup-uri si antreprenori, precum si o competiţie cu premii, dedicată acestora.

VIDEO. iCEE fest: UPGRADE 100 - Preview 2019 | Speakers

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus