Skip to main content

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc. Unul din cele mai noi din Turcia

 
Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc. Unul din cele mai noi din Turcia

Kanal D a cumpărat un nou serial turcesc. Este una dintre cele mai noi producţii de pe piaţa turcească: are doar trei episoade difuzate. Postul deţinut în România de Dogan a luat serialul la Cannes, săptămâna trecută.

Publicitate

Detalii de la Dana Iancu, corespondent Paginademedia.ro la eveniment:

Cel mai recent serial turcesc, Hercai, a fost achizitionat de Kanal D la MIPTV - unul dintre cele mai importante târguri de programe, care a avut loc la Cannes, săptămâna trecută.

Hercai, serialul produs de ATV, a fost cumpărat de Kanal D după trei episoade difuzate in Turcia.

Oficialii ATV au punctat pentru Paginademedia.ro că serialul Hercai este în producţie cu 12 episoade, iar seria va fi continuată din toamnă.

Postul ATV (Actual Television) a difuzat trei episoade din noul serial în Turcia şi a obţinut o cotă de piaţă considtentă: 30% share pentru Hercai, serialul luat şi de Kanal D.

Despre ce este vorba în serial?

Serialul Hercai spune povestea lui Reyyan, nepoata familiei Sadoglu, una dintre cele mai puternice din Midyat. Ea se îndrăgosteşte de Miran, cu care se şi căsătoreşte şi cu care vrea să înceapă o viaţă nouă.

Miran o părăseşte pe Reyyan după prima noapte împreună, ca parte dintr-un plan de răzbunare. Tatăl lui Reyyan i-a omorât pe părinţii lui Miran cu ani în urmă, iar tânărul vrea să-şi răzbune părinţii.

VIDEO. Trailer Hercai

Tot de la ATV, Kanal D a mai achiziţionat în trecut Love and Hate şi Lifeline

Love and Hate este un serial produs în 2017 şi a fost difuzat de Kanal D anul trecut. Are un număr de 111 episoade. Serialul spune povestea unui frate, care ispăşeşte în închisoare vina altui frate (care omorâse un om) şi se căsătoreşte fără să ştie cine e, cu sora celui ucis.

Serialul Lifeline, cu 69 de episoade, nu a fost încă difuzat de Kanal D. Subiectul este asuprirea soţiei de catre soţ, nenumăratele tentative de evadare ale soţiei împreună cu fiul, soldate cu pedepse crude, marea evadare şi dilema în care este pus salvatorul fără voie: o ajută şi declanşează o serie de urmări nefaste pentru familia sa sau întoarce privirea în altă parte?

Autor: Dana Iancu Dana.IancuPaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Bengtsson Sabina Bengtsson
    Aceste seriale sunt ff frumoase care ne mai scot din plictiseala vietii existente.Multumim ca le transmiteti si in strainatate(Suedia)
  • D D
    Cand mai da drumu la seriale
  • Preda Lelia Preda Lelia
    Cand il vom urmari in romania?
  • Paulescu Paulescu
    Cand incepe serialul hercai in romania?
  • D D
    Nu mai scapam de turcismele astea...
  • anonim anonim
    In Turcia familia Dogan si-a vindut tot, nu stiu daca mai are Kanal D aici

Trimite un comentariu

sus