Skip to main content

Alexandra Dimitriu este Chief Media Officer la Publicis Groupe. Va coordona activitatea brandurilor de media din Grup

 
Alexandra Dimitriu este Chief Media Officer la Publicis Groupe. Va coordona activitatea brandurilor de media din Grup

Numire la vârful Publicis Groupe România. Alexandra Dimitriu a fost numită în funcția de Chief Media Officer al Publicis Groupe România, poziție din care va coordona activitatea tuturor brandurilor de media din Grup, anunță compania. Mai exact, este vorba despre agențiile Zenith, Starcom și Spark Foundry, toate parte ale grupului. 

Publicitate

Până la această numire, ea a ocupat, din 2012, poziția de Managing Director Starcom România. De-a lungul unei cariere începute acum 15 ani, tot în Starcom, Alexandra a supervizat, în calitate de account director, activitatea de media a mai multor clienți, cum ar fi contul P&G, coordonat integral pentru România, dar și pentru alte 7 țări din regiune.

Zenith, Starcom și Spark Foundry:

„Starcom a fost pentru mine cea mai frumoasă poveste de dragoste... profesională. O poveste minunată despre evoluție, descoperire și maturizare, despre nenumărate povești de succes și la fel de multe lectii învățate, despre bucurii și prietenii pentru o viață. Am acceptat această nouă provocare cu entuziasm și cu convingerea că, alături de echipele excepționale din cele trei agenții de media din Grup și cu sprijinul echipei manageriale a Publicis Groupe România, putem scrie o nouă poveste de succes.”

Publicis Groupe România este format din agențiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și nou-lansata Spark Foundry. 

Împreună, agențiile de media din cadrul Publicis Groupe România (Zenith, Starcom și Spark Foundry) sunt cel mai mare media buyer din piață, având un portofoliu de peste 100 de clienți, spun reprezentanții agenției.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu