Skip to main content

CE DERAPAJ! Cancan și un titlu ca în preistoria tabloidului. Spoiler: nu a murit cine credeți că a murit

 
CE DERAPAJ! Cancan și un titlu ca în preistoria tabloidului. Spoiler: nu a murit cine credeți că a murit

Un titlu desprins din preistoria tabloidului, publicat de cancan.ro. Un titlu care nu are nevoie de prea multe comentarii.

"Zi de doliu în showbiz-ul din România", scrie cancan. "A murit Elena Cârstea. Simona Suhoi a făcut anunțul", titrează tabloidul.

Un titlu însoțit de o poză cu timbur mare, galben, cu text negru: Doliu în showbiz.

Publicitate

S-a stins Elena Cârstea? Da, dar altă Elena Cârstea, nu cea la care v-ar fi dus gândul.

Aflăm din text:

"Showbiz-ul din România este în doliu! A murit Elena Cârstea, iar Simona Suhoi, ex-Sensual, a făcut tristul anunț", începe articolul.

Și continuă, cu răspunsul:

"Bunica Simonei este femeia care s-a stins în urmă cu doar câteva zile. Era un cunoscut artist plastic din România.

Pictorița Elena Cârstea, proprietar al Galeriei 15 din București, a murit la 87 de ani. Femeia era și bunica Simonei Suhoi (ex-Sensual)."

Specialiștii în titluri "A murit"

Cancan.ro este plin de titluri de tipul "A murit".

Merg astfel de titluri?

Traficul arată că da!

În luna aprilie, cancan.ro a fost site-ul cu cele mai multe afișări din România (a doua lună consecutiv): 76 de milioane de afișări (potrivit BRAT).

A fost mai citit decât sport.ro (64 de milioane), gsp.ro (62 de milioane), digisport.ro, fanatik.ro, ȘtirileProTV.ro (52 de milioane), Adevărul.ro și Digi24.ro (în jur de 45 de milioane de afișări în aprilie).

Citește și: Cancan.ro, site-ul lunii, după afișări. Specialiștii în titluri "A MURIT". Adevărul, primul la unici. Capital.ro a ieșit din top după sancțiunea de la BRAT

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu gasesc cuvinte prin care sa-mi exprim parerea despre jurnalistii de la cancan.ro fara sa jugnesc. Da, citesc titlul, este socant. Deschid repede articolul sa vad amanuntele dar cand imi dau seama ca e cu totul altceva nu ma mai intereseaza. Imi spun: “ Ce ***!” Si inchid. Oare cei care aleg titlurile chiar sunt jurnalisti cu studii in jurnalism?! Nu cred.

Trimite un comentariu