Skip to main content

Noutăţile lunii mai pe Netflix. Serialul Lucifer, vedeta lunii. Plus alte 90 de titluri

 
Lucifer - Netflix
Lucifer - Netflix

Ce noutăţi aduce platforma Netflix în luna mai 2019? De la orginale, până la titluri licenţiate, platforma aduce aproape 90 de titluri „new entry”.

Publicitate

Vedeta lunii este serialul Lucifer, sezonul patru, şi primul produs de Netflix. Producţia va intra integral, pe Netflix, din 8 mai.

Fanii lui KJ Apa, din serialul Riverdale, îl pot vedea într-un nou film, Tha last summer, care intră pe 3 mai pe Netflix.

Tot în mai revine cu sezonul al doilea şi serialul distopic danez The Rain.

La capitolul titluri licenţiate, Netflix aduce în luna mai episoade noi din sezonul 4, Legends of Tomorrow, The Blacklist (sezonul 6) şi din Men on a mission.

Iar la filme disponibile, vom vedea The Curious Case of Benjamin Button, The LEGO Ninjago Movie, The Flinstones, Casper, The Island.

Găsiţi lista integrală a noutăţilor Netflix, pe PaginadeSeriale, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pilica Denis Dorel Pilica Denis Dorel
    Serialul lucifer este cel mai tare dupa parerea mea sper sa apara si sezonul 5
  • D D
    Pai, "Nextlix" nu e pentru oamenii saraci de genul lui "circo", "milica". Ei probabil prefera sa vada filmele online, pe diferite site-uri.
    Mai bine dau bani pe tigari, bautura, nu ?
  • mile mile
    vai de noi, tu esti bogat daca ai netflix crezi
  • Unu Unu
    Mile sau circo... sinteti ca pensionarii psd isti:) veșnic nemulțumiți si fara bani de abonament la netflix. Dar mereu cu pareri. Urata viata trebuie sa ai ca sa fii hater de meserie si veșnic nemulțumit. Sa nu poti sa te bucuri pt ca ai mereu ceva de comentat;) pariez ca v-ati certat cu toti vecinii din bloc:) get a job! Si asa vom avea si noi parte aici de comentarii pertinente si nu de troli fara job,dar cu pareri despre orice;)
  • circo circo
    tot mai slabă oferta Netflix pentru România. Niște filme vechi și obosite, niște seriale amărâte făcute pe bani puțini în diferite țări din Europa și niște filme Netflix de nota 4 pe IMDB.
  • mile mile
    slab, cred au foarte puini abonati, nici un milion

Trimite un comentariu

sus