Skip to main content

Se încheie Exatlonul, Kanal D revine la Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră. Când încep noile sezoane

 
Se încheie Exatlonul, Kanal D revine la Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră. Când încep noile sezoane

Kanal D va lansa în luna iunie noi sezoane pentru trei emisiuni „clasice”: Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră.

Publicitate

Noile ediții vor fi difuzate începând cu sâmbătă, 15 iunie, după ce se încheie show-ul Exatlon, pe 9 iunie.

Se strigă darul este emisiunea care dă startul „grilei de vară”. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru va fi difuzată începând de sâmbătă, 15 iunie, de la ora 20:00.

Andreea Mantea: „De abia aștept sa înceapă noul sezon. Sunt nerabdatoare sa împărtășesc experiența mea cu telespectatorii, să vadă ce obiceiuri și tradiții încă se păstrează la nunțile din diferite regiuni din România.”

Roata Norocului, emisiunea prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, începe duminică, 16 iunie, del a ora 20:00. În prima ediție, invitații speciali sunt Lili Sandu și Pepe.

Bursucu: „Reîncepe aventura cu premii uriașe, cu multă distracție; daca vă era dor de râsul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o să vă bucurați din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constând în bani, vacanțe, electronice și electrocasnice.”

Ernest se întoarce cu Ochii din umbră, duminică, 16 iunie, de la ora 22:00. Programul de tip fake reality, în care sunt prezentate povești fictive, a ajuns la sezonul cu numărul 17.

Ernest: „Nu de putine ori am fost intrebat pe strada cand revine Ochii din umbră. In noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multa actiune, am filmat prin toata tara; asa cum v-am obisnuit, vom prezenta cazuri iesite din comun, situatii in care cu siguranta unii dintre cei care ne vor urmari se vor regasi sau din care vor avea ceva de invatat.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dacă cei de la Kanal D vor să mai investească în Exatlon, trebuie neapărat să țină o pauză, cel puțin până la anul. Pe mine unul mă plictisește rău Exatlonul în ultima perioadă, și sezonul 3 în general. Mi se pare că show-ul devine tot mai slab, sezon cu sezon, în loc să vină cu ceva nou, ceva interesant. Nu-i de mirare că au scăzut audiențele drastic față de primul sezon.

Trimite un comentariu