Skip to main content

Profit.ro și Profit TV, parteneriat cu Bloomberg, pentru furnizarea de informații financiare și de business în România

 
Profit.ro și Profit TV, parteneriat cu Bloomberg, pentru furnizarea de informații financiare și de business în România

Informațiile financiare și de business ale platformei Bloomberg vor fi disponibile pe Profit.ro și Profit TV, în urma unui parteneriat încheiat de cele două produse media cu Bloomberg Media Distribution. Parteneriatul cu Profit.ro și Profit TV marchează primul acord de distribuție încheiat de Bloomberg în România, anunță Profit.ro.

Publicitate

Profit.ro va include pe site-ul propriu o secțiune multimedia sub brandul Bloomberg, care va conține știri globale, fotografii, grafice și conținut video generat de redacțiile Bloomberg din întreaga lume.

În plus, pachete video Bloomberg vor fi difuzate pe canalul de televiziune Profit TV, începând cu această săptămână.

Oana Osman, Redactor-Șef Profit.ro:

„Suntem bucuroși că vom putea oferi publicului nostru conținut multimedia despre actualitatea financiară și de business internațională, de o calitate pe care puține surse în afara Bloomberg o asigură astăzi.

Profit.ro și-a propus încă de la început să aducă în atenția publicului nu doar știri locale, ci și informații internaționale, de interes într-o lume tot mai interconectată și globalizată, în care contextul internațional influențează evoluții și evenimente din economia românească. O promisiune pe care o întărim prin acordul de parteneriat încheiat cu Bloomberg, instituție media recunoscută pentru acuratețea și relevanța conținutului furnizat de aproape patru decenii".

Thomas Dincă, Redactor-Șef Profit TV:

„Lansat în toamna anului trecut și impus deja în spectrul media drept o solidă platformă de informare și dialog, Profit TV, singurul post de business din România, devine acum și singura televiziune din țară având un parteneriat cu reputata instituție Bloomberg, nume de referință în media de business internațional.

O premieră pentru piața din România, o nouă confirmare a câștigului adus tuturor celor care urmăresc constant emisiunile Profit TV și un instrument unic prin care telespectatorii vor avea un acces privilegiat și exclusiv la informații pe care le vor înțelege rapid ca fiind extrem de utile pentru ei".

Canalul Profit.ro TV a fost lansat în luna septembrie a anului 2018. Televiziunea de business este parte din grupul media dezvoltat de Clever Media Network, companie condusă de omul de afaceri Adrian Tomșa, care deține și canalele TV LOOKSPORT, LOOKPLUS și AGROTV. Profit TV se regăsește în grilele Telekom, Digi, Orange și UPC.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai, pierderi.ro, sunteți atât de slabi și va lăudați singuri ce n-a văzut media din Romania. Dezastru scrie pe fruntea voastră. Bloomberg a mai vândut în România conținut, sait de media, dar dacă voi habar nu aveți luați și scrieți toate minciunile via Orlando. Întrebați la Bloomberg dacă au mai vândut content in România, măcar să nu mai dezinformați pe față lumea!

Trimite un comentariu