Skip to main content

Televiziunea TV H, aflată în lista must carry, se închide

 
Televiziunea TV H, aflată în lista must carry, se închide

Postul de televiziune TV H, operat de Fundaţia Mass-Media România de Mâine, se va închide. Mass Media România de Mâine a depus la CNA o solicitare de retragere a licenţei postului, iar CNA a luat act.

Publicitate

Totodată, societatea a depus la CNA şi o cerere de retragere a licenţei prin satelit pentru postul Radio Seven. De menţionat că Mass Media România de Mâine va păstra frecvenţa pentru Radio Seven, post cu acoperire în Bucureşti.

Amintim că în luna februarie a acestui an Adunarea Generală a Acţionarilor a decis încetarea activităţii postului invocând motive financiare, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanţat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret.

Ulterior, toţi angajaţii postului (în jur de 50 - 60) au fost restructuraţi. În tot acest timp, din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluţii pentru a ceda licenţa şi a vinde aparatura, după cum a declarat în faţa CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie (pe larg AICI).

TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • circo circo
    s-a închis deja de o săptămână. De la INES chiar a zburat din grilă.

Trimite un comentariu

sus