Skip to main content

Televiziunea TV H, aflată în lista must carry, se închide

 
Televiziunea TV H, aflată în lista must carry, se închide

Postul de televiziune TV H, operat de Fundația Mass-Media România de Mâine, se va închide. Mass Media România de Mâine a depus la CNA o solicitare de retragere a licenței postului, iar CNA a luat act. 

Publicitate

Totodată, societatea a depus la CNA și o cerere de retragere a licenței prin satelit pentru postul Radio Seven. De menționat că Mass Media România de Mâine va păstra frecvența pentru Radio Seven, post cu acoperire în București. 

Amintim că în luna februarie a acestui an Adunarea Generală a Acționarilor a decis încetarea activității postului invocând motive financiare, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanțat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret.

Ulterior, toți angajații postului (în jur de 50 - 60) au fost restructurați. În tot acest timp, din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluții pentru a ceda licența și a vinde aparatura, după cum a declarat în fața CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie (pe larg AICI). 

TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie. 

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu