Skip to main content

VIDEO. „Alege-ţi viitorul”, campania Parlamentului European ce încurajează mersul la vot, recomandată de CNA televiziunilor şi radiourilor

 
VIDEO. „Alege-ţi viitorul”, campania Parlamentului European ce încurajează mersul la vot, recomandată de CNA televiziunilor şi radiourilor

Consiliul Naţional al Audiovizualului va trimite către televiziuni şi radiouri o recomandare pentru preluarea campaniei „Alege-ţi viitorul”, creat de Parlamentul European şi care promovează prezenţa la alegerile Europarlamentare ce vor avea loc pe 26 mai.

Publicitate

Biroul de Informare al Parlamentului European în România a fost cel care a venit cu solicitarea către CNA privind difuzarea acestei campanii de informare.

Mădălina Mihalache, şefa Biroului Parlamentului European în România:

„Parlamentul European organizează o campanie de informare în toate statele membre. Este o campanie instituţională, apolitică, care are ca scop conştientizarea de către cetăţenii europeni a importanţei participării la vot. Ceea ce noi v-am ruga ar fi să consideraţi videoclipul pentru TV şi cel pentru radio ca fiind un produs de interes public.”

Mihalache a mai menţionat că clipul pentru TV are o lungime de 30 de secunde, cel radio are 20 de secunde. Există şi o variantă mai lungă, pentru online, care are 3 minute şi jumătate.

Potrivit acesteia, varianta online are deja peste 100 de milioane de vizualizări.

Recomandarea pentru televiziuni a fost votată în unanimitate de membrii prezenţi:

Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alexandru Kocsis, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu şi Răsvan Popescu.

Prezentăm varianta lungă în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus