Skip to main content

VIDEO. „Alege-ți viitorul”, campania Parlamentului European ce încurajează mersul la vot, recomandată de CNA televiziunilor și radiourilor

 
VIDEO. „Alege-ți viitorul”, campania Parlamentului European ce încurajează mersul la vot, recomandată de CNA televiziunilor și radiourilor

Consiliul Național al Audiovizualului va trimite către televiziuni și radiouri o recomandare pentru preluarea campaniei „Alege-ți viitorul”, creat de Parlamentul European și care promovează prezența la alegerile Europarlamentare ce vor avea loc pe 26 mai.

Biroul de Informare al Parlamentului European în România a fost cel care a venit cu solicitarea către CNA privind difuzarea acestei campanii de informare. 

Publicitate

Mădălina Mihalache, șefa Biroului Parlamentului European în România: 

„Parlamentul European organizează o campanie de informare în toate statele membre. Este o campanie instituțională, apolitică, care are ca scop conștientizarea de către cetățenii europeni a importanței participării la vot. Ceea ce noi v-am ruga ar fi să considerați videoclipul pentru TV și cel pentru radio ca fiind un produs de interes public.”

Mihalache a mai menționat că clipul pentru TV are o lungime de 30 de secunde, cel radio are 20 de secunde. Există și o variantă mai lungă, pentru online, care are 3 minute și jumătate. 

Potrivit acesteia, varianta online are deja peste 100 de milioane de vizualizări. 

Recomandarea pentru televiziuni a fost votată în unanimitate de membrii prezenți: 

Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alexandru Kocsis, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălașa, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu și Răsvan Popescu. 

Prezentăm varianta lungă în continuare:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu