Skip to main content

Digi 24 scoate din grilă trei emisiuni de weekend. Echipele, mutate la știri

 
Digi 24 scoate din grilă trei emisiuni de weekend. Echipele, mutate la știri
Digi 24

Schimbare în grila de programe a postului de știri Digi 24. Trei dintre emisiunile de weekend ale stației au fost scoase din grila de programe.

Publicitate

Emisiunile care nu mai sunt pe post sunt Jurnal pentru copii, Ca-n filme și Ultraviolet.

Jurnal pentru copii era difuzat sâmbăta, de la ora zece. Ca-n filme era pe post tot sâmbăta, de la 23.30. Ultraviolet, a treia emisiune care nu se mai vede, se difuza duminica, de la 15.30.

Decizia a fost, deja, implementată: în weekend, în locul emisiunilor au fost difuzate știri.

Ce se întâmplă cu cei care se ocupau de emisiuni?

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, echipele celor trei producții au fost mutate în redacția de știri.

Cele trei emisiuni au ieșit din grilă, însă alte programe au fost menținute pe post. Printre aceste: La volan, DigiCult și Sănătatea în bucate.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cei responsabili de unele dintre producții au fost anunțați că este nevoie să își găsească sponsori pentru emisiuni în următoarele luni, pentru a putea rămâne pe post.

Digi 24: "În timpul verii, grila este adaptată"

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, echipele emisiunilor (mutate la redacția de știri) nu au primit explicații legate de scoaterea producțiile din grila Digi 24.

Cum motivează schimbarea oficialii postului de știri?

Paginademedia.ro a trimis câteva întrebări către Digi 24:

1. Care au fost motivele pentru care emisiunile Jurnal pentru copii, Ca-n filme și Ultraviolet au ieșit din grila de programe a Digi24?

2. Ce s-a întâmplat cu oamenii care se ocupau de aceste emisiuni? (din informațiile noastre, ei au fost transferați în redacția de știri)

3. Ce se va întâmpla cu celelalte emisiuni ale Digi24 difuzate in weekend (Digicult, La Volan, Tinerețe fără bătrânețe sau Sănătatea în bucate)? Vor rămâne în grilă?

Din informațiile noastre, unora dintre emisiuni li s-a cerut găsirea unor sponsori în urmatoarele două luni pentru a rămâne in grila. Daca nu vor găsi sponsori și ele vor fi scoase?

Răspunsul Digi 24, pentru Paginademedia.ro:

"În timpul verii, grila este adaptată, astfel încât să se pună accentul mai mult pe informațiile utile pentru sezonul estival.

Lucrăm la câteva proiecte noi, de sezon, inclusiv pentru weekend, iar în unele dintre aceste proiecte sunt implicate atât echipele redacționale de la emisiunile cu poziție fixă în grilă, cât și colegii din redacția de știri.

Vă vom ține la curent cu modificările grilei, atunci când va fi momentul."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Alex, Digi s-a transformat in ceea ce avea ca misiune prelipceanu sa se transforme: o trompeta stridenta, fara personalitate si personalitati, care sa poata da la momentul oportun mesajele necesare. Eliminarea tuturor celor care aveau chiar si o urma de coloana vertebrala a fost un act deliberat, sprijinit de creatorii si sustinatorii nulitatii prelipceanu. Asemenea fiecarui baiat aflat in misiune, lui cosmin i s-a defrisat terenul in fata, ca sa nu se impiedice de nicio forma de profesionalism. Nefericitii de la rcs su fost dusi de nas de catre niste baieti priceoputi si pusi sa isi distruga singura televiziune profesionista pe care o aveau cu prporpiile maini. Aroganta si prostia lui oprea, obtuzitatea si caracterul lui bendei, plus liota de tzutzeri care a capusat mereu compania si extrem de rapace. Sa te dai brand progresist si sa scoti emisiunea de film si pe cea pentru copii este prostie in forma calificata. A, era sa uit: exista o emisiune de film! CINEMATEPECA::::::))))))))))). Dupa divertis, patraru, moiseguran si celelalte experimente la fel de dubioase si amatoricesti. Iata ca nici miliardele nu vindeca prostia si lipsa culturii generale.
  • Sincer, nici nu prea aveai ce sa vezi in weekend la digi. Singura emisiune cat de cat ok e jurnal de stiinta. Si sa zicem ca mai merita vazut digicult. Cam atat. Dar sigur le scot baietii pana la toamna...
  • Super! Cuplul de succes Ionita - Prelipceanu - "Moartea Televiziunii" nu s-a lasat pana cand nu a distrus si ulimile ramasite din Digi24. Butonistul Ionita - acest regizor wannabe a eliminat orice forma de competenta din departamentul pe care il conduce, dupa ce a fost numit in functtie la apelul bocancilor. Ca-n filme e o emisiune care ii sttatea pe suflet inca de la lansarea postului, mai ales pentru ca era realizata in mod traditional de oameni care il mancau pe paine din punct de vedere profesional. Asa a facut si cu echipa de la 2.0 (Flavia Negoescu + Radu Tiganas), care nici macar nu se uita la sotul crainicei de dimineata, darmite sa ii asculte ifosele de sefulet. Jurnal pentru copii era o emisiune legata direct de brandul si cionceptul initial al postului, motiv pentru care ii statea in gat lui Prelipceanu. Singurul obiectiv profesional al slugoiului a fost sa discttruga din temelii tot ceea ce a facut Orbean la Digi. Din pacate, este si singura reusita a prelipceanului in cei cinci ani de mandat ca adjunct. PS Dar marea producatoare Antoaneta Dohotariu cum a protestat impotriva acestor decizii? A tacut, ca de obicei? Si-o fi platitt creditele, sau mai are de *** jos?
  • Nu se spune nimic de falimentul departamentului de productie condus de Radu Ionita care vine producator general pe stiri? Trei persoane trebuie sa dispara de la digi24: Prelipceanu, Radu Ionita si Cristina A.

Trimite un comentariu