Skip to main content

Directorul de vânzări al Antena Group, al cincilea mandat în board-ul EGTA - Asociația regiilor de vânzări pentru TV și Radio

 
Directorul de vânzări al Antena Group, al cincilea mandat în board-ul EGTA - Asociația regiilor de vânzări pentru TV și Radio

Claudia Ion, directorul de vânzări de la Antena Group, a fost aleasă, pentru al cincilea mandat, în boardul Asociaţiei regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles, menționează reprezentanții grupului. Aceasta este deja de opt ani în board-ul EGTA. 

„Trăim vremuri cu modificări majore și rapide la nivelul business-ului de media: modelele se schimbă, sistemul de măsurare al audienței se schimbă, dar noi trebuie să fim pregătiți.

Televiziunea rămâne în continuare cea mai mare forță, are puterea de a crea brand-uri, de a crește notorietatea și de a întări loialitatea. Conținutul pe care îl livrează este azi accesibil pe orice device, motiv pentru care există și un trend global de consolidare a companiilor media.

Fiind de 8 ani în board-ul EGTA, am putut fi la curent cu toate schimbările la nivel internaţional și am putut aduce lucruri noi pe piața din România, lucru pe care Antena Group îl va face și în continuare”, a spus Claudia Ion.

Publicitate

Asociația și-a votat membrii noului board la Praga, săptămâna trecută, unde a avut loc evenimentul „CEO & Top executives summit”. 

EGTA (Asociaţia Europeană a regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio) are sediul la Bruxelles și reunește 151 de membri din peste 40 de țări, reprezentanți din management-ul celor mai importante grupuri de televiziune și radio din lume, printre care Viacom, RTL, Turner, ProSiebenSat.1 sau SpotX.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu