Skip to main content

VIDEO. Cum l-a prins Adrian Sârbu pe Lucian Mîndruță că înregistrează știrile? "Cătălin Radu Tănase a trădat, din greșeală"

 
VIDEO. Cum l-a prins Adrian Sârbu pe Lucian Mîndruță că înregistrează știrile? "Cătălin Radu Tănase a trădat, din greșeală"
Sursa foto: WowBiz.ro

VIDEO. "Cătălin Radu Tănase a <<trădat>> din greșeală", povestește Lucian Mîndruță despre momentul după care a fost dat afară de la Pro TV, acum 20 de ani. Ce a "trădat"? Ce făcea Mîndruță și nu trebuia să știe Adrian Sîrbu? Cum a fost dat afară și reangajat în trust, însă "deportat" la Ziarul FInanciar. Povești la Interviurile Paginademedia.

Publicitate

În urmă cu 20 de ani, Lucian Mîndruță prezenta Știrile Pro TV de la 22.30. În mod normal, în direct, dar a ales să le înregistreze. De ce?

Lucian Mîndruță, la Interviurile Paginademedia.ro: 

De ce înregistram știrile? Avea emisiune Florin Călinescu, iar show-ul se sfârșea cu monologul lui Călinescu. El, nu știu, nu avea treabă acasă și mai stătea o oră.

Niciodată nu știai dacă stă o oră, o oră și jumătate, două ore. Omul vorbea singur. Era îngrozitor. Eu eram proaspăt căsătorit și voiam să mă duc și eu acasă. Nevastă-mea începea serviciul la șase și eu ajungeam la două.

Soluția:

Lucian Mîndruță: "Așa am început să înregistrăm știrile la ora normală la care noi trebuia să intrăm, la 22.30", a povestit Mîndruță la Interviurile Paginademedia.ro.

"Erau cazuri când intram la 22:30, dar dacă nu, începeam să înregistrăm. Dacă termina Călinescu, dădeam drumul la știri în live. Dacă nu, lăsam caseta și plecam frumos."

Asta până a aflat, din greșeală, Adrian Sârbu, șeful Pro TV pe atunci.

Adrian Sârbu, Cătălin Radu Tănase și telefonul din noapte

Cum a aflat Adrian Sârbu?

Lucian Mîndruță: N-ar fi aflat dacă nu trăda din greșeală Cătălin Radu Tănase, pentru că el era producător. Sârbu a sunat în regie: „dă-mi-l și mie pe Mândruță”. „Nu putem, că înregistrăm știrile”, a răspuns Cătălin Radu Tănase. Ce faceți voi???

Lucian Mîndruță a fost dat afară, dar pentru scurt timp. "După o săptămână, eram înapoi", își amintește Mîndruță.

"După ce m-am întors, am fost „deportat”. Am fost „condamnat” la Ziarul Financiar, să fiu director. Îți dai seama ce pedepse aveam noi", a spus Mîndruță la Interviurile Paginademedia.ro.

Lucian Mîndruță a fost pedepsit și trimis pe post de director la Ziarul Financiar, după ce Sârbu a aflat că jurnalul de seară era înregistrat și nu se transmitea live. Paginademedia.ro a notat, tot la Interviurile Live, o altă "pedeapsă" dată unui angajat. 

Răzvan Exarhu o povestit, la Interviurile Paginademedia, cum a fost mutat de la matinalul Pro FM la programul de seară pentru că „făcea glume cu Iliescu”. (interviul cu Exarhu, aici).

VIDEO. Cum l-a prins Adrian Sârbu pe Lucian Mîndruță că înregistrează știrile

Citește și: VIDEO. De ce nu a intrat Lucian Mîndruță în politică. Oferte de la două partide: „M-am gândit serios". De ce a spus "NU"? "La unul trebuia să mă ocup de comunicare, iar la altul aș fi fost candidat”


Citește și: VIDEO. Din arhivă. Cum a fost „detașat disciplinar” Exarhu de către Adrian Sârbu: de la matinal la miezul nopții. "Făceam glume cu Iliescu"


Vezi interviul integral cu Lucian Mîndruță, aici

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu