Skip to main content

VIDEO. Cum l-a prins Adrian Sârbu pe Lucian Mîndruţă că înregistrează ştirile? "Cătălin Radu Tănase a trădat, din greşeală"

 
Sursa foto: WowBiz.ro
Sursa foto: WowBiz.ro

VIDEO. "Cătălin Radu Tănase a <<trădat>> din greşeală", povesteşte Lucian Mîndruţă despre momentul după care a fost dat afară de la Pro TV, acum 20 de ani. Ce a "trădat"? Ce făcea Mîndruţă şi nu trebuia să ştie Adrian Sîrbu? Cum a fost dat afară şi reangajat în trust, însă "deportat" la Ziarul FInanciar. Poveşti la Interviurile Paginademedia.

Publicitate

În urmă cu 20 de ani, Lucian Mîndruţă prezenta Ştirile Pro TV de la 22.30. În mod normal, în direct, dar a ales să le înregistreze. De ce?

Lucian Mîndruţă, la Interviurile Paginademedia.ro:

De ce înregistram ştirile? Avea emisiune Florin Călinescu, iar show-ul se sfârşea cu monologul lui Călinescu. El, nu ştiu, nu avea treabă acasă şi mai stătea o oră.

Niciodată nu ştiai dacă stă o oră, o oră şi jumătate, două ore. Omul vorbea singur. Era îngrozitor. Eu eram proaspăt căsătorit şi voiam să mă duc şi eu acasă. Nevastă-mea începea serviciul la şase şi eu ajungeam la două.

Soluţia:

Lucian Mîndruţă: "Aşa am început să înregistrăm ştirile la ora normală la care noi trebuia să intrăm, la 22.30", a povestit Mîndruţă la Interviurile Paginademedia.ro.

"Erau cazuri când intram la 22:30, dar dacă nu, începeam să înregistrăm. Dacă termina Călinescu, dădeam drumul la ştiri în live. Dacă nu, lăsam caseta şi plecam frumos."

Asta până a aflat, din greşeală, Adrian Sârbu, şeful Pro TV pe atunci.

Adrian Sârbu, Cătălin Radu Tănase şi telefonul din noapte

Cum a aflat Adrian Sârbu?

Lucian Mîndruţă: N-ar fi aflat dacă nu trăda din greşeală Cătălin Radu Tănase, pentru că el era producător. Sârbu a sunat în regie: „dă-mi-l şi mie pe Mândruţă”. „Nu putem, că înregistrăm ştirile”, a răspuns Cătălin Radu Tănase. Ce faceţi voi???

Lucian Mîndruţă a fost dat afară, dar pentru scurt timp. "După o săptămână, eram înapoi", îşi aminteşte Mîndruţă.

"După ce m-am întors, am fost „deportat”. Am fost „condamnat” la Ziarul Financiar, să fiu director. Îţi dai seama ce pedepse aveam noi", a spus Mîndruţă la Interviurile Paginademedia.ro.

Lucian Mîndruţă a fost pedepsit şi trimis pe post de director la Ziarul Financiar, după ce Sârbu a aflat că jurnalul de seară era înregistrat şi nu se transmitea live. Paginademedia.ro a notat, tot la Interviurile Live, o altă "pedeapsă" dată unui angajat.

Răzvan Exarhu o povestit, la Interviurile Paginademedia, cum a fost mutat de la matinalul Pro FM la programul de seară pentru că „făcea glume cu Iliescu”. (interviul cu Exarhu, aici).

VIDEO. Cum l-a prins Adrian Sârbu pe Lucian Mîndruţă că înregistrează ştirile

Citeşte şi: VIDEO. De ce nu a intrat Lucian Mîndruţă în politică. Oferte de la două partide: „M-am gândit serios". De ce a spus "NU"? "La unul trebuia să mă ocup de comunicare, iar la altul aş fi fost candidat”


Citeşte şi: VIDEO. Din arhivă. Cum a fost „detaşat disciplinar” Exarhu de către Adrian Sârbu: de la matinal la miezul nopţii. "Făceam glume cu Iliescu"


Vezi interviul integral cu Lucian Mîndruţă, aici

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus