Skip to main content

Betano nu mai este sponsorul Ligii I. Meciurile se vor vedea la Look Sport, dar şi la Digi şi Telekom, în următorii cinci ani

 
Betano nu mai este sponsorul Ligii I. Meciurile se vor vedea la Look Sport, dar şi la Digi şi Telekom, în următorii cinci ani

Liga I se va vedea la televiziunile Look în următoarele cinci sezoane, anunţă compania care operează posturile TV, Clever Media.

Publicitate

Posturile TV Look Plus şi Look Sport sunt prezente la nivel naţional în grilele tuturor marilor operator de cablu, satelit şi IPTV. Începând din această vară, Clever Media Network a lansat 2 posturi TV - Look Sport 2 şi Look Sport 3.

Posturile Telekom Sport sunt prezente în reţeaua Telekom, iar canalele Digi Sport sunt în reţeaua RCS.

Ce se întâmplă cu celelalte staţii pe care se difuzau până acum meciurile?

Din informaţiile Paginademedia.ro, şi Digi Sport, dar şi Telekom vor continua să difuzeze partidele din Liga I.

Fără Betano

Noutatea acestui sezon fotbalistic este că Betano nu va mai fi sponsorul principal al Ligii I. După două sezoane de colaborare.

Un alt jucător de pe piaţa pariurilor va fi sponsorul principal al Ligii I.

Amintim că EAD Interactive, regie de publicitate, este cea care gestionează drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I. Compania s-a angajat să plătească Ligi 28 de milioane de euro pe sezon, timp de cinci ani, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Citeşte şi:


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicolae Nicolae
    Nu inteleg chestia asta cu Liga 1 Betano, Liga 1 Orange, Liga 1 Adeplast
    Am inteles ca acum e Casa Pariurilor sponsor cum e la Liga 1. De ce se tot schimba sponsorii ? Si in ultima vreme avem doar case de pariuri ? Nu mai e cum a fost Liga 1 Bergenbier sau Timisoreana. Acum o dam pe case de pariuri. Dupaia se mira romanii ca sunt blaturi la bilete de pariuri. Aici e ceva manevra intre LPF, TELEVIZIUNI si SPONSOR. Casa Pariurilor are reclama la greu numai prin numele competitiei iar posturile bani din reclame.

Trimite un comentariu

sus