Skip to main content

Dan Negru învârte „Roata Norocului”. Emisiunea va fi difuzată la un post din Moldova

 
Dan Negru învârte „Roata Norocului”. Emisiunea va fi difuzată la un post din Moldova

Roata Norocului se învârte şi în Republica Moldova. Dan Negru va prezenta emisiunea pentru un postul de televiziune Prime.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea va fi programată sâmbătă seara, cel mai probabil din toamnă, la televiziunea cu care Negru colaborează de 11 ani.

„Roata norocului” este un show făcut după un format internaţional, produs de CBS (Wheel of fortune este titlul original). Se vede şi în România, la Kanal D. Postul Dogan difuzează formatul de 11 sezoane şi este prezentat de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi.

Studiului Roata Norocului va fi la Chişinău, iar filmările vor începe, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în câteva săptămâni.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru a confirmat informaţia.

Dan Negru, pentru Paginademedia.ro:

"Este mult mai greu să faci televiziune în Moldova, decât în România. De ce? Pentru că publicul este bilingv: vorbitor de rusă şi de română şi are ofertele posturilor ruseşti, ale celor moldoveneşti, româneşti şi ucrainene. Publicul de acolo le înţelege pe toate."

Dan Negru, colaborare de lungă durată cu Prime

Dan Negru are o istorie de 11 ani cu postul de televiziune din Republica Moldova.

În ultimii nouă ani la Prime, Dan Negru a făcut show-ul „Da sau nu”, după formatul internaţional „Deal or not deal”. De asemenea, pentru acelaşi post TV a realizat quiz show-ul „Vrei sa fii milionar”.

A prezentat la Prime şi emisiunea „Star Factory”.

Postul de televiziune moldovenesc Prime TV este deţinut de Vladimir Plahotniuc.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    de remarcat ca e postul nr 1 in moldava

Trimite un comentariu

sus