Skip to main content

VIDEO. Dialog halucinant la Romania TV, în cazul de la Caracal. "Procurorul" Luis Lazarus: "Parcă sunteți ars pe mâini. Nu l-ați ajutat pe asasin?"

 
VIDEO. Dialog halucinant la Romania TV, în cazul de la Caracal. "Procurorul" Luis Lazarus: "Parcă sunteți ars pe mâini. Nu l-ați ajutat pe asasin?"

DERAPAJ. Până unde mergi în goana după senzațional? Un răspuns vine de la România TV, unde Luis Lazarus și-a intrat în rolul de procuror și a intervievat unul dintre martorii din cazul crimelor din Caracal.

Publicitate

Dialogul este halucinant. Îl reproducem, fără alte comentarii. Nu are deloc nevoie.

Rezumatul, pe scurt: Luis Lazarus este contrariat de faptul că martorul este "cam bronzat". Iar arsurile lui nu par "bronz". Lazarus știe ce e un bronz adevărat, e din Constanța. Chiar el o spune.

De aici, a fost doar un pas până la o asociere cu faptul că trupul Alexandrei ar fi fost ars și că martorul din fața lui ar putea fi parte a tragediei.

Citiți dialogul și vedeți filmul. S-a întâmplat duminică. E mai relevant decât orice rezumat:

Luis Lazarus: „Dar văd că sunteți tare bronzat pe mână. Cum v-ați bronzat așa? E un bronz ciudat, parcă ați fi ars pe mână. Ați auzit că victimele au fost arse într-un butoi? Și ați participat și dumneavoastră la treaba asta? Nu l-ați ajutat pe cetățeanul cu pricina, pe asasin?”

Acesta este un fragment dintr-o discuție, de pe Romania TV, purtată duminică, între Luis Lazarus și un bărbat care a lucrat pe lângă Gheorghe Dincă.

„Procurorul” Luis Lazarus întreabă insinuator, dacă nu cumva este un ajutor al criminalului de la Caracal. 

Luis Lazarus: „Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi”, insistă Lazarus. 

„Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform”, continuă Lazarus.

Răspunsul "anchetatului": „Așa se înnegrește. E din cauza soarelui”, spune bărbatul.

„Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, mai insită încă o dată Lazarus.

VIDEO. "Procurorul" Luis Lazarus, la România TV:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Am vazut in direct momentul. Clasic OTV.
    Si fara sens. De parca daca s-ar fi ars cu acid sau s-ar fi ars cand ar fi incinerat pe cineva, doar cu o zi inainte, niste rani pe maini ar putea arata vreodata asa.
    Lazarus sincer se crede foarte destept. Ceea ce e si amuzant si trist.

Trimite un comentariu